ismail durmaz Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2013 Arkadaşlar bugün fark ettim ön farlarda buğu oluşuyor bu normal mi yoksa servise gitmelimiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Merhabalar bugün serviste kontrol yapıldı, şikayet olarak kabul ettiler ve farın değişimi için garantiye resimlerle beraber fotoğraflar gönderildi, değişim red cevabı geldi, fakat şu yüzden de diye fen bilimini içeren bir açıklama yapılmadı internette bazı kaynaklarda buğu oluşumu ile ilgili bilgiler mevcut ama benim aracımda bu sorun devamlı olmakta, umarım su almaz ya da sorun çıkarmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Servisin red açıklaması kabaca şöyle: buğu oluşabilir, farlar 10-15dk çalıştıktan sonra far ampulü çevresindeki buğulu alanı temizler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ismail durmaz
Arkadaşlar bugün fark ettim ön farlarda buğu oluşuyor bu normal mi yoksa servise gitmelimiyim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap