Anıl Öcal Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ruhsat-sahibinden-2009-ford-focus-1.6-titanyum-otomatik-145184755/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → İlanlar → Alınıklar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Bence alınmaz.İçeriklere 1-2 cümle eklemelisin, en azından senin kriterlerini felan böyle başlık açık kalamaz. Silinecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ruhsat-sahibinden-2009-ford-focus-1.6-titanyum-otomatik-145184755/detay fiyat olarak normal focusun on bin lira altinda binmek için alınabilir eger aracin gidisinde falan sıkıntı yoksa ama otomatik vites ne kadar verimli olur onu bilemem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Her yeri ellenmişse iki gün sonra arıza vermeye başlar, bir gün abs ışığı yanar, bir gün hararet yapar, öbürsü gün yağ yakar. Tabi hiçbirini yapmaya da bilir, risk almayı seviyorsan alabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Sadece kaporta hasarlı ise sadece alınır tabi düzgün yapılmış ise.Arka travers,kollar,taşıyıcılarda hasar almışsa yaklaşmamak gerekir. Kazası ne olursa olsun satarken tam bir dert ağır hasar kaydı olan araçlar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2013 Benim arabanında hasar kaydı var ama sıkıntısı kaporta hasarıydı sadece motor alttakım on numara tıkır tıkırdı. buna bi bakmak istiyorum eğer benim araba gibiyse ve hava yastıkları sağlamsa düşünüyorum bunu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap