Samet Ulusoy Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2013 Aracı ilk çalıştırmada tepe çıkış yardımı kullanılamıyor diyor.2 dk sonra gidiyor.sebebi nedir acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 'tepe çıkış yardımı' ben anlamadım bu konuyu böyle bi özellik mi var focusta forumu taradım bulamadım... HLA=Yokuş Yardım Sistemi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Sürekli olduğunda servis'e gidersiniz. Bu şekilde hata varsa tespit edilemez muhtemelen yazılımsaldır sorun yoktur mekanik olarak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Baz istasyonlarının yakınından geçerken oluyor diye bir mesaj görmüştüm forumda daha önce. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Aracı ilk çalıştırmada tepe çıkış yardımı kullanılamıyor diyor.2 dk sonra gidiyor.sebebi nedir acaba ? Kafası karışmış... Peki sistem çalışıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Bir servis ziyareti gerekiyor gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 SerdaR Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Akünüz bitmek üzere, bilginiz olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2013 Kafası karışmış... Peki sistem çalışıyor mu? Evet çalışıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2014 Bu sıkıntı bu hafta sonu bende de oldu. Yazı bir anlık çıkıyordu ve kayboluyordu. Çıktığı anda araba hız ve devir ibresi en alta iniyor, bluetooth bağlantısı kesiliyordu. Sonra tekrar bağlanıyordu. Bazen de cc devre dışı kaldı ama her zaman cc den çıkmadı. Sanırım servis yolu bize de gözüküyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Turgay Özdemir Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 'tepe çıkış yardımı' ben anlamadım bu konuyu böyle bi özellik mi var focusta forumu taradım bulamadım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2014 Servise gittim. Bilgisayara takıp baktılar ve bir sıkıntı gözükmüyor dediler. Beklemekten başka yapacak birşey yok sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Bu gün bende de oldu. Motoru kapatıp çalıştırdım, gene uyarı yaptı sonrada geldiği gibi kayboldu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2015 Benim ki yine tekrarladı. Bundan sonra farkettim camlar tek dokunuşla kapanma özelliğini kaybetti. Dört camda kapanmıyor. Servis yolu tekrar gözüktü, en azından bu sefer elimde somut bir arıza var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Mollaoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2015 Camları kendiniz programlayabiliyorsunuz. Servise gitmeyin bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2016 (düzenlendi) On 08.12.2014 at 00:45, Mustafa K. said: Çıktığı anda araba hız ve devir ibresi en alta iniyor Değerli Üstadlar, Konu eski ancak 2-3 Gündür Araçı çalıştırdığım esnada "Tepe çıkış Yd. Kullanılamıyor" yazısı çıkıyor ve 1 sn içinde kayboluyor. Yazı çıktığı anda devir, yakıt, sıcaklık göstergesi en alta iniyor. Ancak Hill Holderin çalışmasında bir problem yok. Elm ile Hill Holder aktive ettim. Araç bilgisayarından Yokuş Kalkış desteğini pasif hale getirip çalıştırdığımda ikaz vermiyor. Bu sorunu yaşıyıp çözüm bulan varmıdır. Haziran 28, 2016 Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2016 Konusu varmış, gittim benim arabam başlığımda yazdım son zamanlarda uzun süre duran arabada çıkan uyarı... uyarı sesi ve yazının belirip kaybolması çok kısa sürüyordu ne olduğunu okuyamıyordum.. video ile yakaladım bugün.. yarın servise gidicektim zaten.. bakalım ne diyecekler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Samet Ulusoy
Aracı ilk çalıştırmada tepe çıkış yardımı kullanılamıyor diyor.2 dk sonra gidiyor.sebebi nedir acaba ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
5
3
Popular Days
Ara 9
6
Ara 4
5
Nis 10
5
Ksm 23
5
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 8 posts
Semih G. 6 posts
Yıldırım Polat 5 posts
Mustafa K. 3 posts
Popular Days
Ara 9 2017
6 posts
Ara 4 2016
5 posts
Nis 10 2023
5 posts
Ksm 23 2016
5 posts
Popular Posts
Erkan Ceylan
12,6 V %100 12,5 V 85% 12,3 V 50% 11,9 V Riskli 10,7 V Ölmüş Bunlar motor çalışmazken ki değerler, çalışma esnasında 13,7-14,7 arası oynar. Ama tabii önemli olan marş motoru çalıştırma için ak
Semih G.
Bayram yoğunluğundan ve sanayi esnafının elektronik sorunları duyunca burun kıvırmasından dolayı bir türlü baktıramamıştım arabaya, en sonunda dayanamayıp güvenemeyerek de olsa ve bir dünya masraf açı
Yakup Ç. A.
Sürekli olduğunda servis'e gidersiniz. Bu şekilde hata varsa tespit edilemez muhtemelen yazılımsaldır sorun yoktur mekanik olarak.
Posted Images
Bu soruda 50 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap