Samet Ulusoy Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2013 Aracı ilk çalıştırmada tepe çıkış yardımı kullanılamıyor diyor.2 dk sonra gidiyor.sebebi nedir acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 6 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Araç çalışırken ölçmek yanıltır, marş anına bakmak gerek. Ölçtürmek gere yani. çalışırken 12.1 olmaz, çalışmıyorken voltajı ölçmek-stop ettikten bir süre sonra-şarj durumunu gösterir. Akım çekerken ölçmek (marş) akünün sağlığını gösterir. değerleri tam hatırlamıyorum ama 12.1 biraz düşük. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Yok aracı stop edip gauge testten ölçtüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erkan Ceylan Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Araç bilgisayarından baktım da akü 12.1 yazıyor. Alt ve üst sınırı var mı acaba? 12,6 V %100 12,5 V 85% 12,3 V 50% 11,9 V Riskli 10,7 V Ölmüş Bunlar motor çalışmazken ki değerler, çalışma esnasında 13,7-14,7 arası oynar. Ama tabii önemli olan marş motoru çalıştırma için akım çektiğinde voltajın ne kadar dayanabileceği.Cem bey’ in bir yazısından kopyalamıştım. Forumda akü ile ilgili yazışmalarda bulabilirsiniz. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 24 saat kullanmadan gauge testten ölçtüm 11.7 çıktı. Sanırım akü değişimi şart oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ibrahim T. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 konuyu birde ben hortlatayım 2013 model titanium x aracımdada aynı sıkıntı var. Marşa bastıgım anda 1 saniye bile sürmüyor "tepe çıkış yardımı " diye bir yazı . Ama aracımda hiç bir problemde yok işin garibi Aküyü degiştiren kişiler sorun düzeldimi acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 Bir saat önce, Ibrahim T. yazdı: konuyu birde ben hortlatayım 2013 model titanium x aracımdada aynı sıkıntı var. Marşa bastıgım anda 1 saniye bile sürmüyor "tepe çıkış yardımı " diye bir yazı . Ama aracımda hiç bir problemde yok işin garibi Aküyü degiştiren kişiler sorun düzeldimi acaba ? Yazıldığı gibi, evet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erman Uca Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2018 Ben sıfır akü taktıktan sonra oldu bu problem ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erkan Aydoğan Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Merhaba; Benim aracım debriyaj üst merkezden yağ kaçırıyordu yan sanayi aldık taktık tepe çıkış yardım kullanılamıyor yazısı sürekli yanzmaya başladı, orjinalini aldık yine olmadı, hurdacılardan 2016 model focusun komple üst merkez ve debrijaj pedal seti sensörleriyle aldık taktık yine olmadı. Yabancı forumlarda okudum abs veya hız sensörleri dediler onları değiştirmedim ondan olabilirmi acaba? bazı sitelerde de fren müşürü debriyaj müşürü demişler ama onlar bende zaten çalışıyor çünkü debriyaj müşürü çalışmasa debriyaja basınca araba çalışıyor, fren müşürü çalışıyor çünkü frene basınca stoplar yanıyor bu nasıl iştir anlamadım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Hocam aküye bir baktırın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yıldırım Polat Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 1 senedir o uyarıya rağmen kullanıyordum. Sonunda sinirimi bozdu yeni akü aldım geçen hafta ve uyarı filan kalmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erkan Aydoğan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2019 aküyü daha alalı 1 sene oldu, motor çalışmazken 12,4 volt ışığıda yeşil yanıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2023 Konuyu birde ben hortlatayım. Bu sabah çalıştırır çalıştırmaz ekranda tepe çıkış yardımı, lastik basınç uyarısı arka arkaya belirdi. Göstergede ise esp, lastik basınç ve abs uyarı ışıkları yanıyor bunlar yetmezmiş gibi start-stop tuşunun ışığı da yanmakta. Lastik basınçlarını kaydedemiyorum, start-stop tuşundaki ışık da kapanmıyor. Belli bir süre yol aldıktan sonra hepsi sönüyor ancak fren yaptığımda tekrar yanıyorlar. Akü değişeli 1 sene bile olmadı, 3 buji ve 1 bobini ise daha 2 ay önce değiştirdim. Nedir bu arkadaşın derdi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2023 2 dakika önce, Semih G. yazdı: Akü değişeli 1 sene bile olmadı, Ilk akla gelen yine akü ya da şarj dinamosu. Değilse, uyarıların tamamı abs ile alakalı gibi. Hata kodlarına bir bak fırsat bulursan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2023 4 dakika önce, Semih O. yazdı: Ilk akla gelen yine akü ya da şarj dinamosu. Değilse, uyarıların tamamı abs ile alakalı gibi. Hata kodlarına bir bak fırsat bulursan. Gauge menüden baktığımda bir hata yoktu, akşam birde forscanla bakarım abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2023 4 saat önce, Semih G. yazdı: Gauge menüden baktığımda bir hata yoktu, akşam birde forscanla bakarım abi o sadece gostergenin dtclerini gosterir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Samet Ulusoy
Aracı ilk çalıştırmada tepe çıkış yardımı kullanılamıyor diyor.2 dk sonra gidiyor.sebebi nedir acaba ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
5
3
Popular Days
Ara 9
6
Ara 4
5
Nis 10
5
Ksm 23
5
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 8 posts
Semih G. 6 posts
Yıldırım Polat 5 posts
Mustafa K. 3 posts
Popular Days
Ara 9 2017
6 posts
Ara 4 2016
5 posts
Nis 10 2023
5 posts
Ksm 23 2016
5 posts
Popular Posts
Erkan Ceylan
12,6 V %100 12,5 V 85% 12,3 V 50% 11,9 V Riskli 10,7 V Ölmüş Bunlar motor çalışmazken ki değerler, çalışma esnasında 13,7-14,7 arası oynar. Ama tabii önemli olan marş motoru çalıştırma için ak
Semih G.
Bayram yoğunluğundan ve sanayi esnafının elektronik sorunları duyunca burun kıvırmasından dolayı bir türlü baktıramamıştım arabaya, en sonunda dayanamayıp güvenemeyerek de olsa ve bir dünya masraf açı
Yakup Ç. A.
Sürekli olduğunda servis'e gidersiniz. Bu şekilde hata varsa tespit edilemez muhtemelen yazılımsaldır sorun yoktur mekanik olarak.
Posted Images
Bu soruda 50 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap