Samet Ulusoy Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2013 Aracı ilk çalıştırmada tepe çıkış yardımı kullanılamıyor diyor.2 dk sonra gidiyor.sebebi nedir acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2023 53 dakika önce, Ozan Kar yazdı: o sadece gostergenin dtclerini gosterir. Bunu bilmiyordum, dtc yok diye seviniyordum birde. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2023 10.04.2023 - 08:46 tarihinde, Semih O. yazdı: Hata kodlarına bir bak Gecikmelide olsa bakabildim abi sonunda, canlı verilerde de sol arka tekerlekteki hızı ölçmüyor abs. Sanırım sensör arızası gibi bir durum söz konusu. * Fotoların yönü için özür dilerim, ne yaptıysam düzeltemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2023 @Semih G. Burada sorun arka sol teker devir algılayıcısı gibi duruyor. Diğer hataları üretir zaten. Sensör kirlenmiş ya da arızalanmış olabilir Semih. Oradan gitmekte fayda var. Edit büdüt: hatta kirlenmişi de ele, zira aküye açık ya da kısa devre diyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2023 (düzenlendi) 9 saat önce, Semih O. yazdı: zira aküye açık ya da kısa devre diyor. Gidip baktırıp değiştirmek en mantıklısı abi o zaman. Akşam iş çıkışı arabaya bindim ve oda ne süpriz... ışıklar yanmıyor herşey normal gözüküyor. Lakin her frene bastığımda fren pedalı sanki abs devreye giriyormuş gibi titremeye ve tepki vermeye başladı. Nisan 14, 2023 Semih G. tarafından düzenlendi Akşam editi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2023 Bayram yoğunluğundan ve sanayi esnafının elektronik sorunları duyunca burun kıvırmasından dolayı bir türlü baktıramamıştım arabaya, en sonunda dayanamayıp güvenemeyerek de olsa ve bir dünya masraf açılacağını düşünerek yetkili servisten randevu aldım. Yaklaşık 1buçuk gün serviste kaldıktan sonra sorunun tesisatta bir kopmadan kaynaklı olduğu belirlendi ve değişime gerek olmadan tamir yoluna gidilerek çözüldü. *Tabi değişim gerekseydi arabanın komple soyularak tesisatının yenilerek yaklaşık 70-80bin TL gibi bir masraf çıkacağınıda belirtmeden geçmediler Neyse 😄 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Samet Ulusoy
Aracı ilk çalıştırmada tepe çıkış yardımı kullanılamıyor diyor.2 dk sonra gidiyor.sebebi nedir acaba ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
5
3
Popular Days
Ara 9
6
Ara 4
5
Nis 10
5
Ksm 23
5
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 8 posts
Semih G. 6 posts
Yıldırım Polat 5 posts
Mustafa K. 3 posts
Popular Days
Ara 9 2017
6 posts
Ara 4 2016
5 posts
Nis 10 2023
5 posts
Ksm 23 2016
5 posts
Popular Posts
Erkan Ceylan
12,6 V %100 12,5 V 85% 12,3 V 50% 11,9 V Riskli 10,7 V Ölmüş Bunlar motor çalışmazken ki değerler, çalışma esnasında 13,7-14,7 arası oynar. Ama tabii önemli olan marş motoru çalıştırma için ak
Semih G.
Bayram yoğunluğundan ve sanayi esnafının elektronik sorunları duyunca burun kıvırmasından dolayı bir türlü baktıramamıştım arabaya, en sonunda dayanamayıp güvenemeyerek de olsa ve bir dünya masraf açı
Yakup Ç. A.
Sürekli olduğunda servis'e gidersiniz. Bu şekilde hata varsa tespit edilemez muhtemelen yazılımsaldır sorun yoktur mekanik olarak.
Posted Images
Bu soruda 50 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap