Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Arkadaşlar bazen kuralları yeniden hatırlatmak benimde hoşuma gitmiyor ama şu sitede din,spor,siyaset olayına girmeyelim konuları kapatıp silmekten ben yorulmam diğer yöneticilerimizde yorulmaz. Bir çoğunuz küçümseyebilir yaş olarak ama şöyle bir gerçek var kendi adıma; bu konular yüzyüze tartışılması daha doğru olur yazarak birbirinizi ifade edemezsiniz sonra başlıyor curcuna. Son mesajımdır bu konuda Elinizin altında 12451512 adet web sitesi var bu konuları oralarda tartışalım. Kendi görüşüm ise, ünlü oyuncuya Allah Rahmet eylesin. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Hitmanin son çıkan oyununa uyarlanacak olan filmde bizzat hitmani oynayacaktı. Allah rahmet eylesin, günahları varsa affetsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 En azından istediği gibi ölmüş, Allah rahmet eğlesin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 ben çoğu kişiden farklı düşünüyorum bence filmlerde başarısızdı.Türkiye de de baya tutulmuş her yer de bu adamın muhabbeti geçiyor okulda da konuştuk bugun demek ki hızlı ve ofkelı bizi baya etkilemiş. nede olsa http://www.youtube.com/watch?v=uUurALr_Ckk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Bence de filmler git gide kötüleşti, f&f 6 dan sonra bir daha gitmeme kararı aldım kendimce. Çünkü yarışlar azaldı polisiye çoğaldı. 1 ve 2 güzeldi bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 ölümü çok şüpheli geliyor herkese ben dahil 300 km den bahsediyolar kaza yaptığı yer hiç öyle bi yer değil çok geniş bir yol ağaca ve doğalgaz borusuna vuruyor ağaç ve boruda hasar yok , araç yanıyor ağacın yaprağında bile yanık yok , bu arada vurduğu ağaç öyle kalın bir ağaç falan değil 3 kişi çeksen aşşağa iner dahada ötesi ölümünden bir gün öncesi twitter hesap açılıyor ve trafik kazasında vefat ettiği yazıyor , menejerleri yalanlıyor haberi ve ertesi günü bu kaza oluyor .. Kazanın olduğu yol https://maps.google.com/maps?q=hercules+st,+valencia+CA&ll=34.453264,-118.579457&spn=0.001836,0.002642&hnear=Hercules+St,+Santa+Clarita,+Los+Angeles+County,+California+91355&gl=us&t=h&layer=c&cbll=34.453264,-118.579457&panoid=2jRR0BWeWpfdcWmYyt6mJA&cbp=12,76.55,,1,1.74&z=19 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Tekrar Allah rahmet eylesin. Samet ani paylaştığın bilgiler ilginç. Bir de gözümden mi kaçtı bilmiyorum da adam kendi kurduğu çocuklara yardım kurumuna giderken kaza yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 ölümü çok şüpheli geliyor herkese ben dahil Yoldan çıkmadan önceki fren izleri düz, savrulma emaresi yok, fren izlerinden önce yağ izleri var, sokak lambasına sonra da ağaca vuruyor ve arka-ortadan motorlu araç önden alev alıyor, teknik bri arıza sonrası hidrolik yağı kaçırdığına dair güçlü bulgular olarak yorumlanıyor hepsi. Ayrıca sürücü de profesyonel yarışçı Roger Rodas, yarışçılar pist dışında hız yapmayacak kadar disiplinlidir genelde. çocuklara yardım kurumuna giderken kaza yapıyor "Reach Out Worldwide" isimli kendi kurduğu yardım kuruluşu ile doğal afet kurbanlarına yardım eden, hayatındaki şansı başkaları ile paylaşmayı ilke edinmiş bir aktördü. Toprağı bol olsun. Hepimizin tadacak bile olsak kime, nereden ve nasıl gelirse gelsin ölüm üzüntü ve korku veriyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 aynen öyle fren izlerinde bi tutarlılık yok , ayrıca kaldırım üstüne çıkmış ancak kaldırımda bozulma ve lastik izide yok sanki gelip biiri oraya indirmiş gibi aracı bide ilk yanma videosu gece idi , sonra gündüz oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Bu devirde bence çok zor bu işi düzenlemek herkeste teknolojik zımbırtılar varken de, belirli de olmaz. amerikalı bir vatandaş iddiasına göre paul walker'ı los angeles'ta bugün gördü ve bazı büyük haber kanallarının paul walker'ın ölümüne inanmaması cesedinin ortada olmaması herşeyin bir kurmaca olduğunu söylemesi amerikayı karıştırdı. iddiaya göre temmuz ayında vizyona gircek olan fast & furious 7 filmi için böyle bir oyun oynandı.iddiaya göre film " biz hızlıyız diye herkesin hızlı olması gerekmiyor. ben ölmedim herşey size ders vermek içindi " adlı sahneyle başlanılcak ve paul " six days " adlı şarkıyla ortaya çıkacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 (düzenlendi) Aracın içinde tanınamayacak kadar yanmış iki ceset var, kimlik tespiti diş kayıtları üzerinden yapılacak deniliyor. Aralık 3, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Şimdi de böyle bir resim dolanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Bu 2 sene önceki film seti arasından Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Bu devirde bence çok zor bu işi düzenlemek herkeste teknolojik zımbırtılar varken de, belirli de olmaz. Böyle bir şeyin doğru olduğunu varsayalım, o zaman ölen o 2 kişi film reklamı ve mesaj için cinayete kurban gitmiş demektir. Yani özrü kabahatinden beter bir durum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Bu 2 sene önceki film seti arasından Vay şer..... bide başına Paul Walker yaşıyor yazmışlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap