Feti Ercan Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 1, 2013 Arkadaslar bildiginiz uzere yeni bir megane 3 sahibiyim ve focustan sonra detayli kullanim sonucu tek eskikligini hissettigim konu ses sistemi. Bende bunu duzeltmek icin ses sistemi yaptiriyim dedim. Bagaja anfi koymadan bass koymadan biraz temiz ses almakti amacim. Ankara sasmaz da tuning dukkanina gittimderdimi anlattim. Adam once bagajin oradaki mukavvayi kesti oval 2 hoparlor 1 bas 1 anfi onlere kompenant takti. Daha sonra birde renonun kendi navigasyon cihazini taktirdim. Arka gorus filanda var. Fakat eve geldim esim ben bu sesle duramam demesi uzerine ertesi gun gittim ve oval hoparlorleri ve ve bassi iade ettim. Benimde icime ainmemisti zaten acikcasi. Ancak onlerde kompenant ve arkada anfi duruyor ve ses kalitesinin ise pek degistigini soyleyemeyecegim. Bu islerden anlayan arkadaslar bu konuda bana nasil bir yardimd bulunabilir acaba. Gumbur gumbur bass istemiyor yaptirirken focusun ses sisteminde 10 kat daha guzel ses alacaksin dediler ama benim derdime derman olamadiler sadece cizirtisiz ve temiz bir ses icin ne yapmam lazim titanyum focustaki gibi. ( titanyum focus almak disinda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Arkadaslar bildiginiz uzere yeni bir megane 3 sahibiyim ve focustan sonra detayli kullanim sonucu tek eskikligini hissettigim konu ses sistemi. Bende bunu duzeltmek icin ses sistemi yaptiriyim dedim. Bagaja anfi koymadan bass koymadan biraz temiz ses almakti amacim. Ankara sasmaz da tuning dukkanina gittimderdimi anlattim. Adam once bagajin oradaki mukavvayi kesti oval 2 hoparlor 1 bas 1 anfi onlere kompenant takti. Daha sonra birde renonun kendi navigasyon cihazini taktirdim. Arka gorus filanda var. Fakat eve geldim esim ben bu sesle duramam demesi uzerine ertesi gun gittim ve oval hoparlorleri ve ve bassi iade ettim. Benimde icime ainmemisti zaten acikcasi. Ancak onlerde kompenant ve arkada anfi duruyor ve ses kalitesinin ise pek degistigini soyleyemeyecegim. Bu islerden anlayan arkadaslar bu konuda bana nasil bir yardimd bulunabilir acaba. Gumbur gumbur bass istemiyor yaptirirken focusun ses sisteminde 10 kat daha guzel ses alacaksin dediler ama benim derdime derman olamadiler sadece cizirtisiz ve temiz bir ses icin ne yapmam lazim titanyum focustaki gibi. ( titanyum focus almak disinda focus 2lerdeki ses sistemi bence C sınıfı en iyi ses sistemine sahip araçtır şuanki focuslarda bile yok focus2 deki ses ve hoparlör kalitesi ve diğer bindiğim araçlarda ...Focus 3 aracımın bende ses kalitesinden memnun değildim ve daha sonra 4 adet hoparlör takmıştım Hertz marka çokta memnun kalmıştım gayet temiz ve kaliteli ses veriyordu sizde sadece kaliteli ve araca uygun bir hoparlör takıp temiz ve kaliteli ses elde edebilirsiniz anladığım siz aşırı ve fazla baslı değil temiz kaliteli ses istiyorsunuz ..Bende sizinle aynı şeyi bekliyordum aracımdan ve daha sonra sadece hoparlörleri değiştirip bu işe çözüm bulmuştum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Aynen hocam arkadan beynime vuran ve bagajda bulunan aletten gum gum ses gelmesin istiyorum. Bosu bosuna anfiye kompenanta para verdim. Bide kotu tarafi su delinen bagaj mukavvasini kaplatmak icinde para verdim ve eskisinden kotu oldu tabiki. Bidaha kesinlikle acele karar vermeyecegim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 abicim kompenata sadece tiz vermiştir. yapan arkadaşa götürüp tekrar ayarını yaptırırsan sorun kalmaz bence. birde hoparlörün markası da önemli tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 abicim kompenata sadece tiz vermiştir. yapan arkadaşa götürüp tekrar ayarını yaptırırsan sorun kalmaz bence. birde hoparlörün markası da önemli tabi markasini da pek bilmiyorum. Ben izmirdeyim ankarada gaza geldim yaptirdim. Yarin anfinin ayarlarini bir kurcalayacagim bakalim. Bir daha tuninge gitmeyede korkuyorum onlarda diyecek sunu yap bunu yap yine bir sonuca varamayacagim icin hic bulasmam artik. Bir bilen olmasi sart. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Saraç Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 markasini da pek bilmiyorum. Ben izmirdeyim ankarada gaza geldim yaptirdim. Yarin anfinin ayarlarini bir kurcalayacagim bakalim. Bir daha tuninge gitmeyede korkuyorum onlarda diyecek sunu yap bunu yap yine bir sonuca varamayacagim icin hic bulasmam artik. Bir bilen olmasi sart. malzeme goldmaster ise kesinlikle uzak durun taktırdıysanız sökün taktırmadıysanız hiç teşebbüs etmeyin... komşu oğlu goldmaster ses sitemi satın aldı evkurdan bass anfi vs..vs.. bass ilk aldığı günün 2. günü patladı.... 15 gün önce garantiden yeni gelen bass ı taktı... bu gün evin önünde ses ayarı yapıyordu banada çağırdı... ben daha yanına varmak için son adımımı atmıştım ki arabadaki bütün ses gitti... bass gene yandı... tekrar garantiye gönderecek ama 50 defada gönderse yenisini alsa goldmasterin adam olmayacağı daha yolun başından belli... her sistemden tatlı ses alınabilir... ama emin ellere bırakılmalı ve ses düzeyi kesinlikle bir aracın orjinal ses düzeyinden fazla verilmemeli... ses siteminde kullanılacak malzeme kesinlikle orjinal sony pioneer yada kicker olmalı ... çakma olanlarına dikkat edin kolay gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Gold master degil ondan eminim oval olanlar pioneerdi ama sokturdum. Anfiye 150 kompenata 180 lira verdim geri iade sansim olsa ama gecti Rtik simdi bu eldeki malzemeleri nasil degerlendiririm o onemli. Kompenatlarin tizz ayari nasilmkisiliyor acaba cunku bir cizirti geliyor soylediginiz mantikli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Ş. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 hocam benimde focustan önceki aracım meganedı bu yüzden ses sisteminin nasıl olduğunu çok iyi bilirim çözüm 3 sene önce 2binliralık ses sistemiyde bende neyse gelelim sizin soruna marka işine girmeden söyleyebileceklerim meganeda kapı çapları 13 cm olduğu için sadece kompenantlarla güzel ses almanız pek mümkün değil 16 cm olsaydı focuslardaki gibi komp. ve amfiyle belki hoş olurdu ama malesef yada çok kaliteli komp. kullanmalısınız bunada benm fikrim değmez şuan için aracınızda sadece komp ve amfi olduğu için bas tonlarını almanız çok zor onlar sadece mid ve tiz sesleri verir seçeneklerden biri kapılardaki komp.ların yerine koaksiyel kullanmak ama madem elinizde komp. ve amfi var bir daha masrafa gerek yok bu yüzden sisteminizi bu şekilde tutup küçük yani 20cmlik bir bas alarak işi çözersiniz tabi güzel bir amfi ayarıda lazım. basın küçük olması haliyle gücünün de az olmasıyla fazla rahatsız etmez güzel ayarlandı mı iş görür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Otomobiller Hakkında → Teknik ve Faydalı Bilgiler" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 hocam benimde focustan önceki aracım meganedı bu yüzden ses sisteminin nasıl olduğunu çok iyi bilirim çözüm 3 sene önce 2binliralık ses sistemiyde bende neyse gelelim sizin soruna marka işine girmeden söyleyebileceklerim meganeda kapı çapları 13 cm olduğu için sadece kompenantlarla güzel ses almanız pek mümkün değil 16 cm olsaydı focuslardaki gibi komp. ve amfiyle belki hoş olurdu ama malesef yada çok kaliteli komp. kullanmalısınız bunada benm fikrim değmez şuan için aracınızda sadece komp ve amfi olduğu için bas tonlarını almanız çok zor onlar sadece mid ve tiz sesleri verir seçeneklerden biri kapılardaki komp.ların yerine koaksiyel kullanmak ama madem elinizde komp. ve amfi var bir daha masrafa gerek yok bu yüzden sisteminizi bu şekilde tutup küçük yani 20cmlik bir bas alarak işi çözersiniz tabi güzel bir amfi ayarıda lazım. basın küçük olması haliyle gücünün de az olmasıyla fazla rahatsız etmez güzel ayarlandı mı iş görür. tesekkurler o zaman fazla kurcalamadan bu sekilde devam bass koydurmustum ancak o bass bagajda durdugu icin arkadan geliyor ses her tarafi sarmiyor. Focusda oyle degil ama her yerden esit ve dengeli ses geliyor. Arkada duran bas arka koltukta oturanlari oljmsuz etkiliyor. Anfiyi ayarlayim en iyisi ben bos bi vaktimde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap