Onur Solmaz Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2011 Garajdan görüntüler Bu da şeffaf sinayaller: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Olmadı ki bir garajımız arkadaşş yaa Maşallah iyi olmus, çıtalar felan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Güzel olmuş onur. bende onlara film çektirtmiştim hafif siyahımsı olmuştu fotoğraf eklerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Yorumlarınız için teşekkür ederim Onur bende düşündümde tabanı turuncu olunca işe yaramadı senin sinyaller şeffaf farlarda karartmalı olunca gitmiş ama Adminim çıtalar önceden vardı şimdiki değişiklik lipteki folyoyu söküp üstündeki çıtayı mat siyah kapladım (st tampon hesabı ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Sende karart farları F1 lerinki daha kolay bi günde yaparsın ben şimdi içine mercek + halka döşemeyi düşünüyorum. camlarada film düşünüyorum incesinden bi ara çektirmiştim terör olayları felan olunca burda söktürmüş polisler şimdi 1 numara ince film güzel olur diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Araba beyaz olsa bir saniye bile durmam da far karartma griye yakışmıyor diyorlar Bu arada mercek işi güzel olur halka apachi moda geçebilir ama Filme gelince internetten sipariş edecektim bir abimiz ceza yemiş (film düşmanlığı var buralarda ) beni de vaz geçirdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 internetten sipariş nasıl oluyor aracın camına uygun kesimlerde film var mı ? yani kendimiz uygulayabilirmiyiz burda 100 tl ye çekiyorlar kalitesiz filmi. iyi film çekecek bi ustada yok malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Kendin çekebilirsin bence zaten asıl iş altına cam-sil yada su benzeri sıkılan maddede sonra aparatla altındaki sıvıyı atıyorsun kesmesi ise örn:sağ camda dıştan kesip sol camda yapıştırıyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Ben onu yapabileceğimi zannetmiyorum cok stresli bir iş ben de hiç dayanamam yardıda bırakır gelirim sinirden ufak tefek hatalarda canımı sıkar en iyisi güzel bi ustaya yaptırmak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 folyo çok daha beter filmi hiç yoktan filmi düz bir zemine çekiceksin birde yanında sabırlı bir yardımcı olmalı bu arada bir araçlık (arka cam ve arka yolcu camları) film 15 lira mı neydi denemeye değmez mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Bizim komşuyla denedikte ben yardımcı eleman olarak yok asla dayanamam hiç uğraşmaya değmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih R. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2015 Abi farlara mercek yap sis lere xzenon koy yolda bakan bidaha.baksın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap