Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Sürerim tabi nolacak biraz boya yanması iyidir tavanda hatta biraz fazla süreyim ki belki sunroof bile açarım kendime oradan. Altındaki bant kalkarken tavana zarar vermez o zaman abi böyle dediğine göre Zarar vermez. Köşelerden esneterek çok yavaş şekilde sökersin. Japon konusunda şaka yapıyorum. Çocuk olsa sürmez tavanda biryere japon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Şimdi, Doğan Kurban said: Çocuk olsa sürmez tavanda biryere japon E yani Tamamdır abi sağol 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 E yani [emoji3] Tamamdır abi sağol Çocukta olsa akıl var sonuçta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 @Semih G. ok, konuya donelim... Akrilik bantla yapistirdigini varsayiyorum... Hicbisi olmaz, zor sokulur ama tavana zarar vermez merak etme. Saga sola sallaya sallaya cikarirsin. japon isi dogru. Bakalim sirinbabaya laf sallayinca etegindeki taslari dokecek mi dedim, beni yaniltmadi, kocakarilar gibi basladi tas atmaya... Ben yanlislikla anteni yapistirmaya calisirken tavana japon doktum! Yasadigim stresi gormen lazimdi gece uyku uyumadim valla... Neyse bizim usta cozdu olayi boyaya vs. gerek kalmadi... Kamuyu Aydinlatma Platformuna saygilarimla... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Ahahahah varmış çocuk. Becerikli adam o sharkı da gayet güzel boyar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Tavanda japonun işi ne ki [emoji57] ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 3 dakika önce, Doğan Kurban said: Ahahahah varmış çocuk. Becerikli adam o sharkı da gayet güzel boyar O adam sen degilsin iste... biz ona genelde "usta" diyoruz. Boya koduyla falan boyuyor 1 dakika önce, Yahya Akman said: Tavanda japonun işi ne ki ? Yukarida yazdik ya, 2 demlik cay kafa mi yapti? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Yukarida yazdik ya, 2 demlik cay kafa mi yapti? [emoji4] 3. Demligi bitirmeden kafa yapmıyor artık Bende bu anten konusunda hala gel gitler yaşıyorum. Shark mi yoksa kısa anten mi karar vermedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 1 dakika önce, Yahya Akman said: 3. Demligi bitirmeden kafa yapmıyor artık Bende bu anten konusunda hala gel gitler yaşıyorum. Shark mi yoksa kısa anten mi karar vermedim Kisa iyidir... Koyu siyah, guzel bi kontrast yapti, ben bu halini daha cok begeniyorum,... Bide kediler anteni kemirmese daha iyi olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 @Semih G. ok, konuya donelim... Akrilik bantla yapistirdigini varsayiyorum... Hicbisi olmaz, zor sokulur ama tavana zarar vermez merak etme. Saga sola sallaya sallaya cikarirsin. japon isi dogru. Bakalim sirinbabaya laf sallayinca etegindeki taslari dokecek mi dedim, beni yaniltmadi, kocakarilar gibi basladi tas atmaya... Ben yanlislikla anteni yapistirmaya calisirken tavana japon doktum! Yasadigim stresi gormen lazimdi [emoji4] gece uyku uyumadim valla... Neyse bizim usta cozdu olayi boyaya vs. gerek kalmadi... Kamuyu Aydinlatma Platformuna saygilarimla... Sağol abi, ya aklımada geldi Doğan abinin birine taş attığı ama yok ya yapılır mı hiç buda benle kafa kırıyordur diyip geçtim ama gerçekmiş Neyseki ucuz atlatılmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2016 @Mert Yürüyen ben değiştirmem büyük ihtimalle ama kısa iyimiş... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2016 4 saat önce, Mert Yürüyen said: @sirinbaba ( bu niye hala aktif degil yahu? @Yakup Çağatay) O sadece isim için ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Ilk Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 On 01.04.2016 at 01:52, Sarp D. Uygur said: Sharkfin anten düşünenler için fikir oluşturması açısından resimleri ekliyorum. Aliexpressten aldım ve ilk başta alt tarafın eğimli olmaması nedeniyle tam oturmadığını fark ettim. Zımpara ve oval bir zemin ile altına gereken eğimi verdikten sonra montajını yaptım ve gayet beğendim. ben de böyle bir anten aldım. rengi tutmadığı için boyattım. ancak sizde olduğu gibi altı düz olduğundan tam oturmayacak. zımparayla falan oval şekil vermek lazım. biraz açıklar mısınız siz nasıl yaptınız? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Shark 2 çeşit. Hb ve sedan için. Uymuyorsa yanlış gönderilmiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Ilk Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Shark 2 çeşit. Hb ve sedan için. Uymuyorsa yanlış gönderilmiştir. öyle bir seçenek yok açıklamalar kısmında da sedan veya hb uyumlu diye yazmıyor. aslında yüzeye iyce bastırınca oturuyor ama sonra atar diye korkuyorum. kaportacı atabilir dedi. eğer havalar çok sıcak olduğunda güneşte elinle şekil verirsen olur dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap