Aydın Baran Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2013 Türkiye'de hergün trafikte potansiyel engelli olduğunu unutma, engellerin ve engellilerin farkında ol!. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Öncelikle kafalardaki engelin kalkması dileğiyle.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Öncelikle kafalardaki engelin kalkması dileğiyle.. Öyle bir ülkedeyiz ve öyle insanlar tarafından yönetiliyoruz ki kusmak geliyor bazen içimden. Ankara Görme Engelli derneği ile Milletvekilleri futbol maçı yapıyor, milletvekilleri maçı canla başla oynayıp 7-3 kazanıyor. Üzerine sevinç gösterileri yapıyor. Senin gözün görse ne olur, yüreğin kör embesil vekil. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Öyle bir hale geldik ki herşeyi reklam için yapıyoruz. Adam valiliğin önüne engelli otoparkı yapmış ama oraya valiliğin resmi plakalı aracını parketmiş. Benim %93 engelli raporum var, Engelli Park kartım da var ama kullanmıyorum 50 -100 metre ileri normal otoparka parkediyorum. Şükür ayaklarım sağlam belki daha kötü durumda birisi gelir park yeri arar diye. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Öyle bir hale geldik ki herşeyi reklam için yapıyoruz. Adam valiliğin önüne engelli otoparkı yapmış ama oraya valiliğin resmi plakalı aracını parketmiş. Benim %93 engelli raporum var, Engelli Park kartım da var ama kullanmıyorum 50 -100 metre ileri normal otoparka parkediyorum. Şükür ayaklarım sağlam belki daha kötü durumda birisi gelir park yeri arar diye. Siz bu kadar düşüncelisiniz, bizim hayvan milletimiz de hiç bir kusuru yokken avm girişlerinde falan yakın diye engelli kişilerin park yerine park ediyorlar. Gördükçe şikayet ediyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2013 Lütfen iletilerinizi bağışlayın; engellilerin hayatını biraz olsun yaşanabilir kılmak için toplum bilinci oluşmasına yardım edin. http://www.iletinibagisla.com Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap