Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2013 Şaka şaka Fusion gelmiş muhtemelen yabancınındır Türkiye'de nasıl durmuş ? Foto İnternetten Alıntıdır. 13 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Soylu Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Farlar çok hoşuma gitti baya bir asi durmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Çok karizmatik bir ön yüz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Konsolosluk arabası, plaka CD.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Yabancılar mondeo ya binmeye başladı biz ne zaman binecegiz aceba ?sözde 2013 te mondeo geliyordu 2014 3. Çeyreğe kaldı. 2014 haziran ayında da bi açıklama gelir yeni mondeo 2015 te sizlerle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Çook güzel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Başlığı görünce bir an inandım..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersoy Ankaralı Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 ilk defa gördüm bu aracı ve hemen nette araştırdım. bu modelin titanium u amerika da 38.000$ türkiye de ne olur siz düşünün ama makina çok güzel focus un üstü mondeo nun altı gibi duruyo tam türkiye ye uygun bir konsept de aslında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Bende başlığı görünce atladım ama buda çok güzelmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Bu ön yüz çok şık, makyajda focusun ön yüzünü buna benzer yapsalar müthiş olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 çok çekici Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 focus un üstü mondeo nun altı gibi duruyo Mondeo'nun ta kendisi.. Amerika'da Fusion diye geçiyor ismi.. Avrupa ismi Mondeo.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 s60 tan vazgeçirdi beni inan ki ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Allah Allah, benim hatırladığım en az üç başlıkta bu arabayı konuştuk, mesela Hala ilk defa görüyormuş etkisi yaşatması ilginç... Avrupa'da çıkarabilseler ilgi görecek ama beceremediler bir türlü... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersoy Ankaralı Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Allah Allah, benim hatırladığım en az üç başlıkta bu arabayı konuştuk, mesela Hala ilk defa görüyormuş etkisi yaşatması ilginç... Avrupa'da çıkarabilseler ilgi görecek ama beceremediler bir türlü... cem abi fusion ı marka olarak biliyoruz ama bu kasayı samimi söylüyorum ilk defa görüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap