Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Patron bu fotoyu sen mi çektin? Çektiysen canlı görünümü ile sende "güçlü" etkisi uyandırdı mı? Yoksa güncel mondeo gibi emekli arabası imajı devam ediyor mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersoy Ankaralı Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Mondeo'nun ta kendisi.. Amerika'da Fusion diye geçiyor ismi.. Avrupa ismi Mondeo.. yani kasa olarak mondeo kadar büyükmü? 1 yıl 2008 titanium otomatik mondeo kullandım tadı hala damağımda malum 2000 motor ve mazot un nerdeyse benzini yakalaması bizi birbirimizden ayırdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Patron bu fotoyu sen mi çektin? Çektiysen canlı görünümü ile sende "güçlü" etkisi uyandırdı mı? Yoksa güncel mondeo gibi emekli arabası imajı devam ediyor mu? Çekmedim hocam ayrıca emekli arabası etiketini güncele de yerleştiremiyorum yani kasa olarak mondeo kadar büyükmü? 1 yıl 2008 titanium otomatik mondeo kullandım tadı hala damağımda malum 2000 motor ve mazot un nerdeyse benzini yakalaması bizi birbirimizden ayırdı Sitemizdeki Mondeo kategorisini inceler misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersoy Ankaralı Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Çekmedim hocam ayrıca emekli arabası etiketini güncele de yerleştiremiyorum Sitemizdeki Mondeo kategorisini inceler misiniz? inceledim. çektiğiniz resim hacim olarak beni yanılttı mondeo dan küçük gibi geldi gözüme. eylül ayından beri sitenizi geziyorum ama her sferinde focus 3 , focus 3 , focus 3 focu 3 ile ilgili gezmediğim konu kalmadığına emin olabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Nasıl mı durmuş ? Gitmiş kaldırımın ortasında üstüne üstlük engelli yolunda durmuş Neyse konumuz bu değil gayet cazibeli ... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Nasıl mı durmuş ? Gitmiş kaldırımın ortasında üstüne üstlük engelli yolunda durmuş Neyse konumuz bu değil gayet cazibeli ... Zaten her yerde yok engelli yolu olan yere de millet park ediyor ya deli oluyorum! Araba bencede çok çekici ve karizmatik çok beğendim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Canlı olarak görsek merağımızı yeneriz de de de.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 yeni mondeo gerçekten de çok hoş olmuş birde aracın gerçeğini görebilseydik çok iyi olacaktı böyle fotolarla olmuyor bu taraflara auto show fuarı falan gelmiyorki gidip görelim ilerde almayı düşündüğüm araçlardan birisi heleki 1.6 güçlü bir dizel motor veya ecoboost 5.5 litre civarı tüketim yapan güçü bir motorla gelirse D sınıfı alacağım tek araç olur Hadi hayırlısı bakalım ... Canlı olarak görsek merağımızı yeneriz de de de.. bende aynı şeyi düşünüyorum valla Nihat Abi aracın foto yerine gerçeğini görseydik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 (düzenlendi) Araçtan foto almak yasak mıydı Yakup?Arkasını da çekeydin şunun diycektim ki senin çekmediğini gördüm: Volvoları pazara yollar bu araba süper görünüyor Aralık 6, 2013 hüseyin ipek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Üretebilseler göreceksiniz de bir türlü imalata başlanamadı, çekmecede eskiyor, seneye bu zaman caddelerde olur diye umuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Araba güzel de sürücüsü Karayollar trafik kanunu 61/n yaya yollarına park etmek yasaktır. Maddesini ihlal etmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Araba güzel de sürücüsü Karayollar trafik kanunu 61/n yaya yollarına park etmek yasaktır. Maddesini ihlal etmiş o plaka olduktan sonra heryere park eder kanun manun kalmaz malesef Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 (düzenlendi) o plaka olduktan sonra heryere park eder kanun manun kalmaz malesef Konsolosluk araçları için; PARK YERİ TAHSİSİ TALEPLERİ Park yeri tahsisi taleplerinin değerlendirilmesinde 1) karşılıklılık ilkesi, 2) fiziki imkanlar, 3) kent trafiğinin bu düzenlemelerden olumsuz etkilenmemesi gibi kriterler göz önünde bulundurulmaktadır. Park yeri talepleri Dışişleri Bakanlığınca yapılan ön değerlendirme sonucunda uygun görülürse, nihai karar için icracı makam olan yerel yönetimlere iletilmektedir. III. TRAFİK CEZALARI Fahri konsoloslar bu alanda muafiyeti yoktur. Trafik kurallarına titizlikle riayet edilmesi ve cezaların ödenmesi gerekmektedir. Aralık 6, 2013 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Bu araba bu araba mı acaba? http://www.brightonford.com/vehicles/3FA6P0H75ER120820-2014-Ford-Fusion-SE# Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Konsolosluk araçları için; PARK YERİ TAHSİSİ TALEPLERİ Park yeri tahsisi taleplerinin değerlendirilmesinde 1) karşılıklılık ilkesi, 2) fiziki imkanlar, 3) kent trafiğinin bu düzenlemelerden olumsuz etkilenmemesi gibi kriterler göz önünde bulundurulmaktadır. Park yeri talepleri Dışişleri Bakanlığınca yapılan ön değerlendirme sonucunda uygun görülürse, nihai karar için icracı makam olan yerel yönetimlere iletilmektedir. III. TRAFİK CEZALARI Fahri konsoloslar bu alanda muafiyeti yoktur. Trafik kurallarına titizlikle riayet edilmesi ve cezaların ödenmesi gerekmektedir. tamam abi kanunda öylede pratikte öyle olmuyor malesef, neyse konuyla alakası yok burada kalsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap