Özer Öztürk Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 6, 2013 15 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Daha önce yazmıştım sanırım, yazın da gölge için girebiliyorlar, Fusion'ın motor bölmesinde Çeşme'den İzmir'e bir yavru kedi taşımışım bilmeden... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Genellikle uzun yola çıkmadan açıp bakıyorum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Arkadaş focusunda 2 tane yavruyu Mersin'den Adana'ya getirmişti, neyse ki bişe olmamış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 bir keresinde yazmıştım. biladerin focus 2.5 unda bir kediyi 10 km falan taşıdık,,miyav-miyav ne yaptıysak çıkmadı. en sonunda çamuruk davlumbazı çıkarılarak alındı. sis lambasının üstüne saklanmıştı.. f3 lerde ise kare şeklinde bir delik aslında, orayı ilk bakımda geniş delikli bir elek telle kapattırmak lazım. bir sürpriz daha istemiyoruz. hatta bir gün aracı çalışmadı bir konnektör kırılmıştı, kedi tüyleri bulmuştu servis alt kapağı çıkarınca. bir kere musallat oldumu arabanızı evi gibi kabul ediyor sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Valla arabaya musallat olursa kaportaya vurmakla, korna çalmakla falan gitmiyor hayvan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Yazın benim arabayada girmişti ama motor kısmından çıkmadı... Yarım saat uğraştırdı beni... Araba garajdaydı bide... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Bak bak 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap