çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Haberin tamamlayıcı unsurları yani fiyatları geldi. 16'' 5 kollu 435 tl 16'' 5x2 kollu 245 tl 16'' 5x3 kollu 409 tl 16'' 7x2 kollu 425 tl 16'' 10 kollu 435 tl 17'' 10x2 kollu 315 tl 17'' 5 kollu 479 tl 18'' 5 kollu (lansman) 395 tl Hangi jantlar olduğu kol sayısına göre çıkartabilirsiniz diye görsel eklemedim ilk mesajda hepsi mevcut. Ön tampon eteği: 635 tl Yan etekler: 359 tl Arka etek : 829 (tümü aynı fiyat motorlara göre değişiyor parça) Arka spoiler (hb): 645 tl Kol Dayama (ford marka): 275 tl Işıklı vites kolu: 210 tl *Fiyatlara kdv,boya ve montaj işçiliği dahil değildir. YORUM: 18'' lansman jantı 1 takım fiyatı kdv'li 1865 TL - Otosan'ı tebrik ediyorum doğru düzgün bir opsiyon sunmaya başladılar fiyatlarda uçuk durmuyor. Çakma jantlara 1200 küsür vereceğime 1800 lira iyi bence ne düşünüyorsunuz ? 18 inç in fiyatı gayet uygunmuş valla şuan focus alacak olayım direk gider bu jantı alırım...Yalnız bu jantlar sonradan alınabiliyor mu yoksa 0 araçlarda paket olarak mı sunuluyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2014 Bende 17 jant 10 kollu olanı beğendim. Fiyatıda iyiymis. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Tansu Dinler Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 bu jantın aynısı KM üretimini (16'') bugün sipariş ettim. Yakışacağını düşünüyorum Cumartesiye takılacak, Geldikten sonra göbekteki armadan bulması kaldı. kormetale baktım böyle bir şey göremedim. kod numarasını ve fiyatını paylaşır mısınız? ayrıca replicanın herhangi bir zararı var mıdır araca, bilen arkadaşlar yardım lütfen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 18 inç janta takılacak en uygun lastik ebatı nedir sizce ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 18 inç janta takılacak en uygun lastik ebatı nedir sizce ? Forumda bir çok defa konuşuldu arama modülünü kullanın bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 18 inç janta takılacak en uygun lastik ebatı nedir sizce ? 235/40 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 235/40 teşekkürler Yakup. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Onur bey biraz geç oldu ama yeni gördüm yorumunuzu. 4 jant bana 720 TL ye geldi. Ayrıca göbek armaları 30 TL. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Jantlar güzel olmuş..Ama pahalı birde lastik fiyatlarını eklersek 3 bini kafadan çıkarmamız lazım değer mi peki?bence değmez.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Jantlar güzel olmuş..Ama pahalı birde lastik fiyatlarını eklersek 3 bini kafadan çıkarmamız lazım değer mi peki?bence değmez. çok araştırdım. Bir çok replika tabirli nerede üretildiği belli olmayan jantlar bu fiyata geliyor. Ben KORMETAL üretimini tercih ettim. Fiyatıda replika fiyatıyla hemen hemen aynı. üzerindeki lastikler michelin 215/55/16 bana maliyeti 1380 TL oldu. Deyip deymeyeceği size kalmış ama kışlık lastik kullanıyorsanız. Değer. Jantlara her kış girişte ve kış çıkışı lastik değiştireceksiniz, balans yapılacak. Her sene 80-100TL lastikciye vereceksiniz. Arabanıza uzun süreli binmeyi düşünürseniz. 4-5 senede jant ücreti geri geldiği gibi sök tak sırasında ne jant zarar görür nede lastik. Tabi kendiniz sökme takmanız koşuluyla Ama tabiki tercih meselesi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 çok araştırdım. Bir çok replika tabirli nerede üretildiği belli olmayan jantlar bu fiyata geliyor. Ben KORMETAL üretimini tercih ettim. Fiyatıda replika fiyatıyla hemen hemen aynı. üzerindeki lastikler michelin 215/55/16 bana maliyeti 1380 TL oldu. Deyip deymeyeceği size kalmış ama kışlık lastik kullanıyorsanız. Değer. Jantlara her kış girişte ve kış çıkışı lastik değiştireceksiniz, balans yapılacak. Her sene 80-100TL lastikciye vereceksiniz. Arabanıza uzun süreli binmeyi düşünürseniz. 4-5 senede jant ücreti geri geldiği gibi sök tak sırasında ne jant zarar görür nede lastik. Tabi kendiniz sökme takmanız koşuluyla Ama tabiki tercih meselesi. siz kış lastiği kullanmayı düşünmüyor musunuz?oradan gelecek tasarrufu ben anlamadım açıkcası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 siz kış lastiği kullanmayı düşünmüyor musunuz?oradan gelecek tasarrufu ben anlamadım açıkcası ben kışlık lastik kullandığım için bu yöntemi seçtim. kışlıklar yeni jantlar üzerinde. Diğerleri orijinal jant üzerinde. Zamanı geldiğinde kriko ile evin önünde değiştireceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 ben kışlık lastik kullandığım için bu yöntemi seçtim. kışlıklar yeni jantlar üzerinde. Diğerleri orijinal jant üzerinde. Zamanı geldiğinde kriko ile evin önünde değiştireceğim. yani bu jantları sadece kışın kullanıcaksınız o zaman...Tabiki tercih sizin güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Gülhan Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 yani bu jantları sadece kışın kullanıcaksınız o zaman...Tabiki tercih sizin güle güle kullanın teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Şunun hakkında bilgisi olan var mı? http://www.ebay.com/itm/Ford-Focus-Sedan-Center-Console-Complete-OEM-2011-2012-2013-/181358904501 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap