Metehan Uyanık Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2013 arkadaşlar 2013 125ps 1,6 benzinli focuslar da turbo varmı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Mk3- Modifiye → Mk3- Mekanik & Motor" kategorisinden "Focus Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 uyumlumu peki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 uyumlumu peki Metehan bey, aldığınız araç piyangodan mı çıktı merak ettim şuan.. Umarım yanlış anlaşılmam. Turbo uyumlumu denilecek birşey değil yani sök - tak - çalışsın gibi birşey değil ciddi masraf ile turbo eklenir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Valla hem 1.6 hem benzinli hem turbolu hemde 125ps motor olsaydı o motora turboyu neden koydun arkadaş derlerdi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 uyumlumu peki Motoru komple indirerek, ciddi bir parayi da yatirarark uyumlu hale getirebilirsiniz.. Hatta en kolay yolu 1.6 ecoboost almak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Valla hem 1.6 hem benzinli hem turbolu hemde 125ps motor olsaydı o motora turboyu neden koydun arkadaş derlerdi. var ki Ecoboost motorun 12x versiyonu da var.Ama ford satmıyor.. Amaç emisyon, alt devirde güç. Herkes hız yapmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Metehan slm lar, küçük bir espri yanlış anlaşılmasın.. arkadaş denizci karadakileri bilemeyebilir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 uyumlumu peki aracı satıp turbolusunu almak daha "uyumlu" olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 uyumlumu peki Atmosferik aracınız Turbo uygulanabilir neden olmasın. aşağıdaki liste ile turbo intercooler borular silikon hortumlar turboya uygun monifold(bulmanız zor duratec'in direk kitleri olmayabilir özel yaptıracaksınız) downpipe veya komple egsoz sistemi. Kısa ve düz borular . westegate(turbonuzda dahil olursa gerek yok) enjektörler yeter mi bilmem uygun enjektör bulacaksınız yakıt pompası beyin bunlarda bi nevi takip etmeniz gereken göstergeler olabilir arıza ve arıza durumunda; egt,afr,basınç,yağ,hararet göstergeleri Bunlar dışında güçlendirilmiş debriyaj seti, diskler vs girer işin işine maliyet olarak 8-10 arası tutar tabi 5-6 bin liralara kadarda düşürebilirsiniz bu maliyeti kolay gelsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 mehmet demir abim benım halımı anlayan tek kısı sanırım arkadaslar DENIZCIYIM arabamı aldım ve fazla bınme ve ınceleme frsatım olmadı saten aracı ınceleme fırsatım olsa kendım gemı makıne zabıtıyım .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 mehmet demir abim benım halımı anlayan tek kısı sanırım arkadaslar DENIZCIYIM arabamı aldım ve fazla bınme ve ınceleme frsatım olmadı saten aracı ınceleme fırsatım olsa kendım gemı makıne zabıtıyım .. Hocam almadan bi baksaydin keske arabaya Neyse hayirli olsun. Turbo isini unutun bence, o bir hayal olarak kalsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Astarı kılıfını geçecek bir uygulama olur, bence illa ki turbo olsun diyorsanız satıp orijinal turbolu bir araç almanız daha mantıklı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 (düzenlendi) aslında alırken bıraz cevre baskısında kaldım tum aracları gezdım gorunum opsıyon ve fiyat olarak tek mantıklı araba bu geldı turbosu olmus olmamıs pek onemlı deıl 0 km araba sonucda yarıslara katılcak deılız saten yapan adam gereklı olsa koyardı sadece bı an aklıma takıldı . aslında hedefım ve ılgili oldugum araba e46 320 focusu tanımaya sevmeye calısıyorum Aralık 8, 2013 Metehan Uyanık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2013 (düzenlendi) Ben supercharger takarım 5000 liraya. Ama garanti yok her an bir yerlerden patlayabilir. Turboda yapılır ama egzoz manifolduna uydurmak sorun. 1.6 eb ile aynı çıkışlar var ise egzoz manifoldunda onuda 5000 e hallederiz İşin şakası bir yana yapılmayacak işler değil. Yapan yapana, birçok kişi var atmosferistik motora turboşarj yapan. Aralık 8, 2013 Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Metehan Uyanık
arkadaşlar 2013 125ps 1,6 benzinli focuslar da turbo varmı acaba
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
5
2
Popular Days
Ara 8
17
Ara 9
11
Ara 10
6
Haz 1
5
Top Posters For This Question
Metehan Uyanık 8 posts
Yakup Ç. A. 6 posts
Alperen G. 5 posts
Ahmet Aydın 2 posts
Popular Days
Ara 8 2013
17 posts
Ara 9 2013
11 posts
Ara 10 2013
6 posts
Haz 1 2014
5 posts
Popular Posts
Tolga Başaran
koy arabaya birtane ; turbolu dersin
Yakup Ç. A.
Metehan bey, aldığınız araç piyangodan mı çıktı merak ettim şuan.. Umarım yanlış anlaşılmam. Turbo uyumlumu denilecek birşey değil yani sök - tak - çalışsın gibi birşey değil ciddi masraf ile tur
Kerim Kamanoğlu
Valla hem 1.6 hem benzinli hem turbolu hemde 125ps motor olsaydı o motora turboyu neden koydun arkadaş derlerdi.
Bu soruda 39 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap