Metehan Uyanık Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2013 arkadaşlar 2013 125ps 1,6 benzinli focuslar da turbo varmı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Başlık amacından epey farklı bir yöne kaymış.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Başlık amacından epey farklı bir yöne kaymış.. Bence Freud haklı... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Bence Freud haklı... Sen öyle diyorsan öyledir abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 mehmet demir abim benım halımı anlayan tek kısı sanırım arkadaslar DENIZCIYIM arabamı aldım ve fazla bınme ve ınceleme frsatım olmadı saten aracı ınceleme fırsatım olsa kendım gemı makıne zabıtıyım .. Saten değil zaten. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Aydın Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 focus 3 tdci de var mı turbo ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Tdci'nin ilk harfi turbo kısaltması. Var heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Aydın Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 peki nasıl çalışıyor devir flan kaçta ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Forumda nasıl çalıştığı nasıl kullanması gerektiği yazıyor forumun üst bölümünde arama kısmı mevcut oradan aratabilirsiniz. Teknik grafiği ve değerleri Focus 3 genel bölümünde var. En basit şekli ise sizin aracı alırken incelemeniz gereken katalog veya websitesinde mevcut. Ford.com.tr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2014 Turbo olmazsa olmaz bişey değil ki 1.6 atmosferik kullanan zibil gibi araç var piyasada.Hem lpg^ye oldukça uyumlu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Metehan Uyanık
arkadaşlar 2013 125ps 1,6 benzinli focuslar da turbo varmı acaba
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
5
2
Popular Days
Ara 8
17
Ara 9
11
Ara 10
6
Haz 1
5
Top Posters For This Question
Metehan Uyanık 8 posts
Yakup Ç. A. 6 posts
Alperen G. 5 posts
Ahmet Aydın 2 posts
Popular Days
Ara 8 2013
17 posts
Ara 9 2013
11 posts
Ara 10 2013
6 posts
Haz 1 2014
5 posts
Popular Posts
Tolga Başaran
koy arabaya birtane ; turbolu dersin
Yakup Ç. A.
Metehan bey, aldığınız araç piyangodan mı çıktı merak ettim şuan.. Umarım yanlış anlaşılmam. Turbo uyumlumu denilecek birşey değil yani sök - tak - çalışsın gibi birşey değil ciddi masraf ile tur
Kerim Kamanoğlu
Valla hem 1.6 hem benzinli hem turbolu hemde 125ps motor olsaydı o motora turboyu neden koydun arkadaş derlerdi.
Bu soruda 39 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap