Emre Kaçan Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2013 Ford yetkili servisi focus 3 e alarm taktırınca başka anahtar mı veriyor yoksa eski kumandalı anahtardan devam mı ediyoruz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Muhtemelen alarmın kendi kumandası olacaktır. Hala alarm taktıran var demek. Pratikte bir faydası olacak mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Muhtemelen alarmın kendi kumandası olacaktır. Hala alarm taktıran var demek. Pratikte bir faydası olacak mı? bizim burası biraz tenha .Geçenlerde hırsız,komşunun passat cc ' sinin camını kırdı . Bizdeki amaç zaten ses çıksın yeter. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Aracın kumandasından aktif olan sistem var hemde birçok sistem var. Servis takar mı bilmiyorum. Cam kırılınca alarm vermesini istiyorsanız iç kısımda ultrasonik sensör mü ne öyle birşey olan alarm sistemleri var, ondan taktırın. Yerinizde olsam servise gitmezdim. Cenmax servisleri montaj yerleri var netten araştırın. Telefonla arayıp isteklerinizi söyleyin, fiyat sorun. Serviste her türlü daha fazla rakam çıkacaktır emin olun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Aracın kumandasından aktif olan sistem var hemde birçok sistem var. Servis takar mı bilmiyorum. Cam kırılınca alarm vermesini istiyorsanız iç kısımda ultrasonik sensör mü ne öyle birşey olan alarm sistemleri var, ondan taktırın. Yerinizde olsam servise gitmezdim. Cenmax servisleri montaj yerleri var netten araştırın. Telefonla arayıp isteklerinizi söyleyin, fiyat sorun. Serviste her türlü daha fazla rakam çıkacaktır emin olun. 250 tl serviste Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Servisin 250 liraya taktığı alarmdaki özelliklere sahil olan alarmı dışarda 100, maximum 150 liraya taktıracağınıza eminim. 250 liraya iç sensörlü, yedek akülü üst sınıf bir alarm takıyorlar Antalya Sanayide. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 http://www.aliexpress.com/item/Canbus-Car-alarm-system-for-FORD-FOCUS-Same-function-as-Original-Alarm-fit-for-2010-2012/1440628402.html Bu ürünü tavsiye ederim. Sadece darbe ve kapı açılma algılaması vardır. Montajı çok kolaydır. OBD2 soketine takılır. Aracın kornasını sesli alarm olarak kullanır. İstenilirse harici siren için ucu vardır. Ayrıca araç kapılarından biri açıldığında dörtlüleri yakar. Orjinal kumanda ile kullanılır. Alarm devredeyken uyarı ışığı da var. Bu üreticinin doğrudan satışı. Ben bu firmanın Toyota için ürünlerinden hemen hemen hepsini test ettirmiştim. Ford için olanını da kendi mühendisleri Türkiye'ye gelip burada test ettiler (araçlar farklı olduğu için). O nedenle sayfalarında Türkiye pazarı için denenmiştir, uygundur yazıyor. Buradaki temsilcileri regi ltd. Ticari marka olarak Cyclone kullanılıyor. (Ürün sayfasında SPEED LOCK özelliği var diye yazıyor ama yok. Ben Çin'deki teknisyenlerle görüştüm olmadığını söylediler.) 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 http://www.aliexpress.com/item/Canbus-Car-alarm-system-for-FORD-FOCUS-Same-function-as-Original-Alarm-fit-for-2010-2012/1440628402.html Bu ürünü tavsiye ederim. Sadece darbe ve kapı açılma algılaması vardır. Montajı çok kolaydır. OBD2 soketine takılır. Aracın kornasını sesli alarm olarak kullanır. İstenilirse harici siren için ucu vardır. Ayrıca araç kapılarından biri açıldığında dörtlüleri yakar. Orjinal kumanda ile kullanılır. Alarm devredeyken uyarı ışığı da var. Bu üreticinin doğrudan satışı. Ben bu firmanın Toyota için ürünlerinden hemen hemen hepsini test ettirmiştim. Ford için olanını da kendi mühendisleri Türkiye'ye gelip burada test ettiler (araçlar farklı olduğu için). O nedenle sayfalarında Türkiye pazarı için denenmiştir, uygundur yazıyor. Buradaki temsilcileri regi ltd. Ticari marka olarak Cyclone kullanılıyor. (Ürün sayfasında SPEED LOCK özelliği var diye yazıyor ama yok. Ben Çin'deki teknisyenlerle görüştüm olmadığını söylediler.) güzelmiş, ilerde alabilirim teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 güzelmiş, ilerde alabilirim teşekkürler Orjinal alarm modülünü düşün... Hafızanı zorla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Sonradan çift kilit uygulanabilir mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Sonradan çift kilit uygulanabilir mi acaba? "A very good question indeed" Bunu satıcıya/üreticiye sormak lazım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Sonradan çift kilit uygulanabilir mi acaba? kilit motorlarını değiştirmek lazım, 500 küsüre almıştı babam. ümit abi 275 gibi bişey demişti. değmez. Orjinal alarm modülünü düşün... Hafızanı zorla kim uğraşçak onla? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 kim uğraşçak onla? Plug&Play? Ne uğraşıcan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Plug&Play? Ne uğraşıcan. nerden biliyon Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 nerden biliyon Geçen gördükya modülünü yahu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Geçen gördükya modülünü yahu. tesisat? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Emre Kaçan
Ford yetkili servisi focus 3 e alarm taktırınca başka anahtar mı veriyor yoksa eski kumandalı anahtardan devam mı ediyoruz ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap