Metehan Uyanık Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2013 Benim aracimda cukurlara girdigimde kut kut diye vurun tu sesi geliyor hepsi boylemi yoksa alisma gibi bi durumu varmi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Size uzaktan bu sese normal veya değil dememiz sizce mümkün müdür? Lastik havalarının normal olduğuna EMİN olun sonra gelin tekrar yazın olmadı servis'e.Normalde kut kut denilen ses yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Araci aldigim dan beri oyle saten arac galeriden cikmadan tum kontrolden gecmiyormu a dan zye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Araci aldigim dan beri oyle saten arac galeriden cikmadan tum kontrolden gecmiyormu a dan zye Lastik havaları genelde yüksek oluyor kontrol ettik deyip bakmıyorlar ona... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Olabilir araci teslim ederken uygun hava basinclarinin nekadar olmasi gerektigini soyleyince bende uygun hava basinci vardir diye hic kontrol etmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Patlaktır büyük ihtimal bende de aynı ses var arka amortisörlerim patlak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Olabilir araci teslim ederken uygun hava basinclarinin nekadar olmasi gerektigini soyleyince bende uygun hava basinci vardir diye hic kontrol etmedim. Hocam genel olarak sesler için servis'e gitmenizde fayda var biz buradan sesleri tayin edemiyoruz Lastik veya değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Ne bilim bi soryum dedim yakup bey belki ayni sorunu yasayan vardir fikir aliyim dedim yanlis anlasilmasin bu siteninde amaci bu degilmi oyle olsa saten ben servisi ararim . Herkezin fikrini almakta fayda var Illaki bu sesi duyup killanan focus kullanicilari var diye dusundum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Ne bilim bi soryum dedim yakup bey belki ayni sorunu yasayan vardir fikir aliyim dedim yanlis anlasilmasin bu siteninde amaci bu degilmi oyle olsa saten ben servisi ararim . Herkezin fikrini almakta fayda var Illaki bu sesi duyup killanan focus kullanicilari var diye dusundum Bu sitenin amacı maalesef tahmin etmek değil.Bilinenleri doğru aktarmaktır, elimizden gelenleri aktarıyoruz size. Ayrıca sizin daha önceden sitede arama yaparak benzer konuları incelemeniz gerekmektedir. Bakmadıysanız kilitleyip silmemiz lazım başlığı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Aradim ama tam olarak bu sorunla lakali bi konu bulamadim eger varsa yonlendirin isterim Kusura bakmayin telefondan yaziyorum kelimelr bozuk oluyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Aradim ama tam olarak bu sorunla lakali bi konu bulamadim eger varsa yonlendirin isterim Kusura bakmayin telefondan yaziyorum kelimelr bozuk oluyor İşte benim demek istediğim bu siz kut kut ses diyorsunuz kimi gıcırtı der kimi çıtırtı der herşey olabilir soğukta gelmeye başladıysa burctur..Dahası için biz yardımcı olamayız. Ses konuları bu şekilde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Bu ses net bi vuruntu sesi citirto veya gicirti olarak algilanamaz okadar net ustelik araci yazin aldim aldigimdada vardi gecer diye bekliyorum beklemekteyimde son care artik servis yolu:-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 (düzenlendi) En kisa zamanda gidecem sagolun bilgilriniz icin. Birde bazi arabalarda sifir alindiginda amortisor yaylarinin aralarinda takoz bulunuyor satistan sonra cikarmayi unutuyorlar vuruntuya sebep oluyor. ben baktim ama bunda yok acaba ford araclarindada takoz olayi varmi ki Aralık 10, 2013 Metehan Uyanık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Kaptannn; çıkar bizi bu kaptan Sesin kaynağını burdan anlatmanız ile tespit etmek çok zor. Öyle araç gördüm ki, taşıma esnasında esnemesin diye takılan ve aracı bayiye indirildiği an sökülmesi gereken takozun sökülmeyip, aracın son kontrolleri yapıldığı halde yinede sökülmeyip, müşteriye teslim edilen araç. Tahmin edin ne oldu? Müşteri bir hafta o şekilde yani araç hiç esnemeden kullanıldı. Müşteri; " bu araç sert geldi bana, arkaya 3 kişi oturdu, hiç çökmedi, acaba normal mi" beyanı ile servise giriş yapıyor. Çırak lastik havalarına bakıyor, ustasına ayarladığınj söylüyor. Aracı kullanmadan teslim ediyorlar lastik havalarını ayarlayıp sadece. Tüketici nerden bilsin takozu bilmem neyi. Biniyor araca. Tabi sıfır araş olduğu için herkeste bir binme, ıslatma telaşı. Her binen diyor böyle olmaz diye. Adamda servise götürdüm bunlar böyleymiş, siz mi daha iyi biliyorsunuz Baskılar ile adam servise tekrar gidiyor. Ben memnunum alıştım ama her binen anormal olduğunu söylüyor, acaba lastik basınçları sıcaktan falan arttı mı diye soruyor, çırak yine bakıyor havalara ve şansa görüyor ki sabitleme takozu sökülmemiş Hemen söküyorlar tabiki bu takozu. Araç rahatlıyor. Tahmin edin hangi marka Premium sınıf diye adlandırılan Volvo... Serviside Otokoç diye hatırlıyorum. Demek istediğim sizin burdan anlatmanızla tespit yapmamız çok çok zor. Kaynağını bilseniz örneğin amortisör takozu; biz ne yapabileceğiz, servise gideceksiniz. İç ayna grubundan tıkırtı sesi geliyor deseniz bile belki camın montajında sorun var. Serviste bile çok zorlanılıyor, burdan birşey demek imkansız. Adam takozu sökmeyi unutmuş yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yazılanlara katılıyorum. Sesi bir takım sıfatlarla tanımlamak yeterli olmuyor, sizin küt küt dediğinize kimisi tıkırtı diyor mesela. Ya da süspansiyonun normal darbe emiş sesini ek bir ses olarak algılıyor olabilirsiniz. Anormal olup olmadığını ancak bilen biri test ederek anlayabilir. E bu da biraz servis yolu gibi görünüyor. Sorun olablir de olmayabilir de, bende ilave ses vardı ve ön amortisör grubu komple değişti mesela. Bu nedene önce lastik havalarını kontrol edip 2,1 Bar veya 31 Psi yapın, devam ediyorsa servise uğrayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 osman ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 O ses bende de var, aldığımdan beri defalarca servise gidip söylesem de normal diyorlar. Lastiklerin havası sanki 45-50 Psi yapılmış gibi tok bir ses yapıyor, yakında garanti bitecek ama ben hala çözemedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Metehan Uyanık
Benim aracimda cukurlara girdigimde kut kut diye vurun tu sesi geliyor hepsi boylemi yoksa alisma gibi bi durumu varmi.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap