Metehan Uyanık Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2013 Benim aracimda cukurlara girdigimde kut kut diye vurun tu sesi geliyor hepsi boylemi yoksa alisma gibi bi durumu varmi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 (düzenlendi) Hrrkez kendi sikintisini yaziyor her olaya yorumlalarla gemen hemen cozum gelmis buna mi gelmiyor 2 kisi servisdiyor 2 kisi ise bebende yasadim diyor .siz diyorsunuzki sesi sifatlarla tanimlamayin sanal alemde napayim nasi tanimlayim bir seyler yazicamki ayni sorunu yasayan varmi yoksa tek hata ben mi var ki oda yok .tabikide servise goturucem amaa son care .caglar beey sen diyordun adam volvodan sokmemis .o iyi adam audi a7 satiyor 300 binliraya ondan sokmeyi unutuyor :-D .insanlik hali herkez hata yapabiliyor. Aralık 11, 2013 Metehan Uyanık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Servis normal derse burada devam etmek mantıklı, eğer bilindik bir ses ise servis halledecek belki de. Belirttiğiniz gibi sesi tam olarak tanımlayamayacağımuzdan ihtimalleri azaltmanın ilk adımı servis, son çare olmamalı bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Metehan Uyanık
Benim aracimda cukurlara girdigimde kut kut diye vurun tu sesi geliyor hepsi boylemi yoksa alisma gibi bi durumu varmi.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap