Coşkun Avcu Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2013 Daha önce kullandığım peugeot 206'ya ait tüm parçaların, kullanılan malzemelerin, en küçük mekanik aletten döşeme renk koduna kadar tüm ekipmanların bilgisine ulaşmıştım. aracın şase numarasını kullanarak. Focus için böyle bir şansımız var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Daha önce kullandığım peugeot 206'ya ait tüm parçaların, kullanılan malzemelerin, en küçük mekanik aletten döşeme renk koduna kadar tüm ekipmanların bilgisine ulaşmıştım. aracın şase numarasını kullanarak. Focus için böyle bir şansımız var mı? Var ama normal durumda parasını ödemeliniz.. Diğer türlü bulunur ama genel olur vs vs Size ne lazım ise servislerden bilgi alabilirsiniz size hayır demez kimse. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Var ama normal durumda parasını ödemeliniz.. Diğer türlü bulunur ama genel olur vs vs Size ne lazım ise servislerden bilgi alabilirsiniz size hayır demez kimse. O bile iyi... Tabii ne kadar "para" olduğuna bağlı... Ben Peugeot Fransa web sayfasından almıştım... Tüm açıklamaların şemalarla anlatıldığı teknik bir katalogtu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 O bile iyi... Tabii ne kadar "para" olduğuna bağlı... Ben Peugeot Fransa web sayfasından almıştım... Tüm açıklamaların şemalarla anlatıldığı teknik bir katalogtu... Burayı inceleyiniz o zaman http://www.fordecat.com/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Burayı inceleyiniz o zaman http://www.fordecat.com/ Sadece çalışanlar veya şifre alanlara açılan bi sayfa... Üye olmak için e-posta göndermek ve ödeme yapmak gerekiyor diye düşünüyorum... Bu arada parça siparişi de alıyolarmış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2013 microcatin cracklisi var internette. Her ay güncelleniyor ama idare eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Bende Microcat'i hevesle indirdim.Hemde iyi bir serverdan saniyede 3 mb hızında indirme yapan bir internet ile. Saniyede 10 kb hızında çok uzun sürede indirdim. Sabırsızlıkla bekliyordum. Allah cezamı verdi, açılmadı :)Windows 7 ile açamadım. Denemedim yol kalmadı. Windows 8 kullanıyorum, çalışacağını zannetmiyorum. Sizde bu işletim sistemlerini kullanıyorsanız fuzuli indirmeyin. Belki yeni sirümler falan farklıdır bilemiyorjm, bendeki durum buydu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 http://www.otokat.com http://www.paramparca.com İncelemenizi şiddetle öneririm. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Bende Microcat'i hevesle indirdim.Hemde iyi bir serverdan saniyede 3 mb hızında indirme yapan bir internet ile. Saniyede 10 kb hızında çok uzun sürede indirdim. Sabırsızlıkla bekliyordum. Allah cezamı verdi, açılmadı :)Windows 7 ile açamadım. Denemedim yol kalmadı. Windows 8 kullanıyorum, çalışacağını zannetmiyorum. Sizde bu işletim sistemlerini kullanıyorsanız fuzuli indirmeyin. Belki yeni sirümler falan farklıdır bilemiyorjm, bendeki durum buydu. ben win7de sorunsuz kullanıyorum. win7de çalışan win8de zaten çalışmalış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 ben win7de sorunsuz kullanıyorum. win7de çalışan win8de zaten çalışmalış Öyle bir genelleme yapma bence Ki çalışmayabilir. Uygulamaya bağlı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2013 Öyle bir genelleme yapma bence Ki çalışmayabilir. Uygulamaya bağlı. kernel olarak win7yle win8in ne kadar farkı olacak. win7nin gui ile oynayıp dayamışlar işte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap