V.can Akbulut Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 bende bundan almak ıstıyorum beyazı var mı elınızde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Anteni Çağlar'dan aldım ilgisi için teşekkür ediyorum... Bu anten orjinal eski antenden daha iyi çekiyor... Test ettim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Araç rengine göre değişiyor mu, yoksa orijinal olarak siyah olarak gelen anten sonradan mı renge göre boyanıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Araç rengine göre anten geliyor vaktim olmadı yoksa geniş zaman olsaydı video çekecektim... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Piano black var mi acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Yüksel Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Cuma akşam sipariş vermiştim bugün elime ulaştı. Takmak için havanın biraz ısınmasını bekleyeceğim galiba malum havalar buz üzerindeki çift taraflı bant yapışmayabilir. Bu arada ilgisi, samimiyeti ve alakasından dolayı Çağlar arkadaşa teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Özenç Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2014 c-max a olur mu acaba? aytozu gri ama renk problem değil boyatabilirim de.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Tansu Dinler Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 slm yeni katıldım aranıza. Çağlar beye özel msj atacaktım ama daha yeniyim diye site izin vermedi şeker kırmızı var mı elinizde ve fiyat ne olur ayrıca sorunsuz bir şekilde oturuyor mu yerine, teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 dostlar aytozu gri arıyorum varmıdır acaba elinizde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Piano black varsa bende 1 tane istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Arkadaşlar forumun satılık kısmında ilan var, bu konu ile ilgili oradan arkadaşa ulaşabilirsiniz. Burası tanıtım yeri yani yaptığımız modifiyeleri içerir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan UÇAR Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 beyaz güzel olmuş ... bende talibimm bakam ilan bölümüne vardır inş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 bende gri olanını aldım beyaza boyattım ve taktım 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 26.04.2014 - 23:46 tarihinde, Emrah Kaya yazdı: bende gri olanını aldım beyaza boyattım ve taktım Renk sanki farklı gibi duruyor son resimde.Işıktan da olabilir tabi.Bende taktım.Hatta kendim boyadım aracın aynı renk boyasını yaptırıp.Fakat çekiş konusunda sanki orjinal antene göre zayıf gibi.Sizde de aynımı çekiş gücü antenin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Kaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2014 Cekis gucu eskiye gore bence daha iyi rengide isiktan herhalde tamponla kaborta arasindaki gibi ufak bi ton farki var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap