Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2014 Maşallah nazar değmesin çok yakışmış... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Çağlar Bey^e teşekkürler.st spoiler -shark anten-difüzör üçlemesinin ikincisi de bitti,darısı difüzöre 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Profil resmini alalım önce de arabanın bi anlamı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 14.06.2014 - 00:16 tarihinde, hüseyin ipek yazdı: Çağlar Bey^e teşekkürler.st spoiler -shark anten-difüzör üçlemesinin ikincisi de bitti,darısı difüzöre hocam hb için ufak bi boşluk olacağı söylenmişti temas kısmında çağlar bey tarafından. gördüğüm kadarıyla sıfıra sıfır oturmuş. ekstra bişey yaptınız mı yoksa ürün altındaki yapışkan bu aksiliği giderecek kadar kalın mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 hocam hb için ufak bi boşluk olacağı söylenmişti temas kısmında çağlar bey tarafından. gördüğüm kadarıyla sıfıra sıfır oturmuş. ekstra bişey yaptınız mı yoksa ürün altındaki yapışkan bu aksiliği giderecek kadar kalın mı ? çok dikkatli bakınca hafif bir boşluk görülebiliyor. Dikkatlice ayarlayıp ilk etapta baskı uygulamak lazım bir müddet.Tama yakın oturuyor diyebiliriz. Profil resmini alalım önce de arabanın bi anlamı olsun Arabaya anlam katacaksa koyayım hemen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2014 14.06.2014 - 00:25 tarihinde, Anıl Polat yazdı: hocam hb için ufak bi boşluk olacağı söylenmişti temas kısmında çağlar bey tarafından. gördüğüm kadarıyla sıfıra sıfır oturmuş. ekstra bişey yaptınız mı yoksa ürün altındaki yapışkan bu aksiliği giderecek kadar kalın mı ? Ne zaman? Önceki partiden almistim onda boşluk vardı, sedana sıfır oturuyordu. Yeni parti geçenlerde geldi, yine darladim Çağları tam oturmuyor diye ama sadece bantin kalınlığı kadar boşluk var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Ozan Bey^in dediği gibi ciddi bir boşluk yok kesinlikle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2014 14.06.2014 - 00:16 tarihinde, hüseyin ipek yazdı: Çağlar Bey^e teşekkürler.st spoiler -shark anten-difüzör üçlemesinin ikincisi de bitti,darısı difüzöre Güzel durmuş.Kazasız belasız günlerde kullanın. 06.05.2014 - 23:23 tarihinde, Emrah Kaya yazdı: Cekis gucu eskiye gore bence daha iyi rengide isiktan herhalde tamponla kaborta arasindaki gibi ufak bi ton farki var Kazasız belasız günlerde kullanın. Ton farkı malesef oluyor. Siz aracınızın boya koduna göre kendiniz boyattırdınız yinede var. Çünkü metalin üstüne atılan boya ile plastiğin üstüne atılan boya aynı tonlarda olmuyor malesef. Tamponla,çamurluk arasındaki renk farkı kadar oluyor bu farklılık. 14.06.2014 - 02:11 tarihinde, Ozan Karsavuran yazdı: Ne zaman? Önceki partiden almistim onda boşluk vardı, sedana sıfır oturuyordu. Yeni parti geçenlerde geldi, yine darladim Çağları tam oturmuyor diye ama sadece bantin kalınlığı kadar boşluk var. Bantın kalınlığı,antenin üretimdeki toleransı ile birleşince ufak boşluklar oluşuyor malesef. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 (düzenlendi) Merhabalar, aslında bu anten mevzusu hep kafamı kurcalamıştı, ben de güzel bir çözüm olacağını düşünüyorum. En kısa zamanda çağlar bey e, beyazından sipariş etmeyi düşünüyorum. Bu arada, focusclubTR.com çıkartmasından nasıl elde edebilirim, veya vektör çalışması varsa, kendim de plotterda folyodan kesimini yapabilirim. Haziran 15, 2014 Serkan Sümer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2014 Bu arada, focusclubTR.com çıkartmasından nasıl elde edebilirim, veya vektör çalışması varsa, kendim de plotterda folyodan kesimini yapabilirim. konu dışı yapmadan önce siteye bakmanızı tavsiye ederim, buyrun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent K. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Güzel durmuş.Kazasız belasız günlerde kullanın. Kazasız belasız günlerde kullanın. Ton farkı malesef oluyor. Siz aracınızın boya koduna göre kendiniz boyattırdınız yinede var. Çünkü metalin üstüne atılan boya ile plastiğin üstüne atılan boya aynı tonlarda olmuyor malesef. Tamponla,çamurluk arasındaki renk farkı kadar oluyor bu farklılık. Bantın kalınlığı,antenin üretimdeki toleransı ile birleşince ufak boşluklar oluşuyor malesef. Ben oluşan küçük boşlukları, yıkamada daha fazla açılmasın diye slikon ile kapatmaya çalıştım. Fena olmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Bende shark anten istiyorum ama konu uzun zamandır atıl kalmış. Takanlar memnunmu tavsiye var mı? Nerden alalım nasıl takılıyor. Gittigidiyor ilanına ulaşılamıyor. Kafamda deli sorular sökerim ben o anteni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Bende shark anten istiyorum ama konu uzun zamandır atıl kalmış. Takanlar memnunmu tavsiye var mı? Nerden alalım nasıl takılıyor. Gittigidiyor ilanına ulaşılamıyor. Kafamda deli sorular sökerim ben o anteni Ben @Çağlar Kasımoğlu ndan almıştım,mesaj atarak. 1 seneyi geçti takalı,bir sıkıntı yaşamadım. İç tarafına Doğan abinin tavsiyesiylede alimünyum folyo çektim böylece radyo çekiminde de sıkıntı yaşamadım. Aliexpress'te bir çözüm ama beklemek lazım 1 aya yakın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Bende shark anten istiyorum ama konu uzun zamandır atıl kalmış. Takanlar memnunmu tavsiye var mı? Nerden alalım nasıl takılıyor. Gittigidiyor ilanına ulaşılamıyor. Kafamda deli sorular sökerim ben o anteni Mert ile bir görüş abi.İthalatcısı Mert .Shark anten bildiğim Cenk abi de Hakan h. de Mert henüz takmadı ama onda var belki takmazsa satar.Benim fikrime göre çekiş gücünü şöyle söyleyem.Ben sürekli usb den dinliyorum.Çokta çekmese de olur salla. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2015 (düzenlendi) Bende shark anten istiyorum ama konu uzun zamandır atıl kalmış. Takanlar memnunmu tavsiye var mı? Nerden alalım nasıl takılıyor. Gittigidiyor ilanına ulaşılamıyor. Kafamda deli sorular sökerim ben o anteni abi ben bir tane kendime bir tanede cenk abiye çinden getirttim... cenk abi taktı kullanıyor, ama orada zaten normal çamaşır ipli antenimizde çekmediğinden haliyle sharkın performansında da pek memnun değil... bizim buralarda yayın iyi taktıktan sonra bir enayilik olursa o zaman anlaşılır sharkın performansı Ama tabi ben takarsam... takmazsmn sana itelerim pardon iletirim yalnız benimkisi beyaz malum... Ekim 28, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap