Serdar yaman Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 13, 2013 Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum bu cihazların ikiside kaçak gelecek arkadaşımın pasaportuna işletecem 29 Aralık tarihine kadar karar verip almam lazım iphone kullanıcısıyım değişiklik olsun diye note 3 almak istiyorum ama kafam karışık fikir alalım sizden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 iPhone tabi ki. Değişiklik olsuna ne gerek var o kadar para eğer eskisi isteklerini karşılıyorsa değiştirme. Kuzenime note 3 almak için 3-4 defa markete gittik ben birkaç şeyini beğenmedim o da kullanımda zorlandı falan 2 gün önce 5s aldık bugün eline geldi. Ayrıca kaçak alma şirketin yok mu abi al, masraf işlet arada bişey kalmıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Android daha kullanışlı geldi bana i4 ü kullanamadım 1 hafta bile. babama verdim onun telefonunu aldım s3. Kullanması kolay uygulamaları bol ama note serisi çok büyük boyut olarak Bir de inceleme videosunu izledim çok kaliteli görünüyor ekranı. İ5'i bilemem. Bu arada babam da i4'ü kullanamadı tekrar gidip s4 mini aldı kendine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Android daha kullanışlı geldi bana i4 ü kullanamadım 1 hafta bile. babama verdim onun telefonunu aldım s3. Kullanması kolay uygulamaları bol ama note serisi çok büyük boyut olarak Bir de inceleme videosunu izledim çok kaliteli görünüyor ekranı. İ5'i bilemem. Bu arada babam da i4'ü kullanamadı tekrar gidip s4 mini aldı kendine iOS kullanamayan nadir kişilerdensiniz tebrikler cidden hatırlamıyorum bunları söyleyen kimseyi şuana kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Ayrıca kaçak alma şirketin yok mu abi al, masraf işlet arada bişey kalmıyor. Yakup kaçağı bana 1300-1400 tlye geliyor Zaten şirketimin masraf faturası o kadar çok ki vergi bile çıkmıyor Sıfırıda 2300-2500 faturalı KDV 300-400 tl yine karlıyım note 3 fiyatı 1000 tlye gelecek Irak'tan Bakalım artık note 3 alırsamda eşime yeni yıl hediyesi veriririm beğenmesem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Yakup kaçağı bana 1300-1400 tlye geliyor Zaten şirketimin masraf faturası o kadar çok ki vergi bile çıkmıyor Sıfırıda 2300-2500 faturalı KDV 300-400 tl yine karlıyım note 3 fiyatı 1000 tlye gelecek Irak'tan Bakalım artık note 3 alırsamda eşime yeni yıl hediyesi veriririm beğenmesem Fiyatları anlamadım pek tutarsız geldi bana. Gönlün var madem note al canım..Dene bak gör 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Fiyatları anlamadım pek tutarsız geldi bana. Gönlün var madem note al canım..Dene bak gör Cihazlar sağlam bu zamana kadar en az 30-40 telefon geldi bana sıkıntı çıkmadı hiç.... 3-5 gün düşünem ben ) Kampanya yapmıştım 30bin tl alışverişe isteğe bağlı s4 veya iphone 5 dağıttım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 iOS kullanamayan nadir kişilerdensiniz tebrikler cidden hatırlamıyorum bunları söyleyen kimseyi şuana kadar. iphone kadar kaliteli değil samsung eline aldığın an anlıyosun zaten abicim. Ama ben kullanamadım cihazı. Bende ki biliyosun düz 4 dü. 4s veya 5 kadar akıcı değil ufak tefek donmalar takılmalar vardı. O yüzden tiksindim. Konuya dönecek olursak note 3 ü tercih etmezdim bu iki seçenek arasından çünkü çok büyük boyut olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 apple fiyatları konusunda sahiplerinde eksik olması üzücü. Lütfen bakmayı ihmal etmeyiniz. http://www.apple.com/tr/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 http://store.apple.com/hk/buy-iphone/iphone5s Mevcut kur ile: 5.588 HK$ = 1.468 TL Ben turkiye fiyatından bahsediyorum linki tıklayıp türkiyenin ilgili bilgilerine gitmelisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Güncel değil bilgileriniz. Turkiye cephesinden bahsediyorum sadece. 2 aydır o fiyatlar kalmadı ve yineliyorum RESMI mağaza varken diğer marketlerle işiniz olmamalı. Yurt dışını anlatıp yorulmayın benim için ben yıllardır onları yapıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 (düzenlendi) Değerlendirmenin iki boyutu var işletim sistemi ve cihaz. iOS ile Android kıyaslaması daha onyıllar sürer. Kişisel beklentiler önemli: Akıcı ve kolay kullanılan bir sistem istiyorsan, kontrol delisi değilsen ve telefona hakim olmak için çaba ve vakit harcamak istemiyorsan iPhone her zaman daha mantıklı. iPhne kullanamamak değil de, kullanmak istememek söz konusu olabilir ancak. Kendi adıma iTunes ve temsil ettiği sistemden nefret ediyorum, Apple'ın kapalı/kısıtlayıcı yazılım politikası da göz önünde bulundurulduğunda ben asla iPhone kullanıcısı olamam. Kimseye bir öneri niteliğinde değil bu. Androidile daha çok yönlü ve kolay çalışabiliyorum. Özellikle PC ile basit dosya aktarımı sağlaması hoşuma gidiyor. Cihaz konusuna gelirsek iPhone daha sağlam ve dayanıklı duruyor. Bununla beraber hiçbiri düşmeyi tolere etmiyor ve sıklıkla ön cam tuzbuz oluyor. Samsung'un önde gelen avantajı büyük ve müthiş kaliteli ekranı, çoklu pencere sistemi ve kalem kullanımı ile birleşince telefonu bilgisayar niyetine kullananlar için ilk tercih oluyor. "Phablet" tabir edilen grupta ve bu özellik senin için önemli mi ona karar vermen lazım, çünkü cihaz iri ve taşıması pek de keyifli değil. Bakalım artık note 3 alırsamda eşime yeni yıl hediyesi veriririm beğenmesem Sakın ha, beğenmediğini hediye olarak vermek büyük hata olur. Bana satarsın... Aralık 14, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Ben iphone cuyum samsung ları hiç sevmiyorum. Afyon 5s derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Serdar bir 5s de bana getirtsene, 5 den sıkılmaya başladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 eğer büyük ekran istiyorsanız note 3 alın veya hangisi gözünüze hoş görünüyorsa onu alın. Bende s3 var yetiyor bana yeni telefonların hepsi güzel artık görsellik önemli bence çünkü her türlü işinizi görüyor yeni telefonlar rami cartı curtu önemli degil fazla fazla yetiyor zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap