Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Serdar bir 5s de bana getirtsene, 5 den sıkılmaya başladım Alalım abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 siz uygun fiyata getireceğiniz için 5s tercih edebilirsiniz ama normal şartlarda xperia z1 varken gidip 5s e 2300 lira vermezdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 siz uygun fiyata getireceğiniz için 5s tercih edebilirsiniz ama normal şartlarda xperia z1 varken gidip 5s e 2300 lira vermezdim. 5s 2300 lira değil tabiki 16 gb için konuşuyorum Bunlar zevk ve ekonomi meselesi tabiki Apple ürünleri sürekli sabit fiyat başlar ve gider 1 KASIM 2013 İLE 1 EKİM 2014 arası tek fiyat 2150 tl olarak, gibi Diğerleri sürekli iner cebinizden sürekli erir gider..Yani verdiğinizin ENAZINDAN cebinizde kalacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Yine ios vs android olayi baslamis Serdarcim git kendini cok sevdirmeden, gonlun hangisinden geciyorsa onu al. Hatta ırak'tan lg g2 filan alabiliyorsak ucuza ben de bakabilirim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Yine ios vs android olayi baslamis Serdarcim git kendini cok sevdirmeden, gonlun hangisinden geciyorsa onu al. Hatta ırak'tan lg g2 filan alabiliyorsak ucuza ben de bakabilirim... Yarın lg g2 soralım Fiyatını bildiririm sana... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Yarın lg g2 soralım Fiyatını bildiririm sana... Ohhh yeahhh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Ohhh yeahhh Şimdi aradım genelde burda samsung ve iphone gidiyor diğer gruplar gitmediği için gelmiyor dedi adam ama Irak'a giden arkadaşlara söylerim bir baksınlar o tarafta varmı diye sürüme baktıkları için getirmiyorlar 5-10 güne haber gelir ama... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Şimdi aradım genelde burda samsung ve iphone gidiyor diğer gruplar gitmediği için gelmiyor dedi adam ama Irak'a giden arkadaşlara söylerim bir baksınlar o tarafta varmı diye sürüme baktıkları için getirmiyorlar 5-10 güne haber gelir ama... Saglik olsun kardesim.. sagol.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 1 yıl sabit oluyor doğru ya 1 yıldan sonra diplere oynuyor iphone 4 gibi ben xperia z1 i tercih ederdim .Note 3 ü inceledim spen olayı harika olmuş ama telefon değil tablet mübarek:D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum bu cihazların ikiside kaçak gelecek arkadaşımın pasaportuna işletecem 29 Aralık tarihine kadar karar verip almam lazım iphone kullanıcısıyım değişiklik olsun diye note 3 almak istiyorum ama kafam karışık fikir alalım sizden Note 3 şu an androidde ki en iyi telefon sanırım. Fakat iOS üzerine zor gelebilir. Oldukça fazla özellik var ve öğrenip kullanmak için uğraşmak ve karıştırmak gerekli. iPhone sonrası zor gelebilir uğraşmayacaksan. Bence 5s al geç. Note3 iPhone sonrası büyükde gelebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 S4 iyidir candir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Alalım abi Ciddiyim altın rengi 5s getirtebilirsen, hesap numaranı pm at hemen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 S4 iyidir candir. Konu dağılmasın ama yine de söylemeden geçemedim, s4 mü kaldı Allahasen? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Yine söylüyorum s4 iyidir.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 İphone5 kullanıcısı olarak S4'ü kullandım ama ne alışabildim nede sevebildim, benim kullanımıma göre değil S4 ve türevleri. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap