Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Ipohone serisi bana ozgurlukleri kisitlamak gibi geliyor.herseyee iTunes e mecbursunuz benee ipod 8gb var biliyorum bundan dolayi hep uzak durdum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 İşte herkesin kullanım şekline, ihtiyacına vs göre değişiyor. O yüzden şu kesin iyidir vs demek yanlış bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Ipohone serisi bana ozgurlukleri kisitlamak gibi geliyor.herseyee iTunes e mecbursunuz benee ipod 8gb var biliyorum bundan dolayi hep uzak durdum. Bu örnekler özgürlüğü kısıtlamak mı? Ne alakası var anlamadım. Itunesin ne olduğunu araştırın bi derim on yargısız ve yeniliğe açık olarak. Tabi birde hırsızlığı düşünmeden mp3 gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Mesela bir video yuklemeye kalkinca itunes e yukleyip ondan sonra yukleyebiliyorsun benim bildigim ama s4 de direk yukle izle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Mesela bir video yuklemeye kalkinca itunes e yukleyip ondan sonra yukleyebiliyorsun benim bildigim ama s4 de direk yukle izle. Bunun s4 ile alakası yok ki.. Android işletim sistemi ile alakalı birşey.. Herkes için söylüyorum defalarca konuştuk, dünya tartışıyor bunu, Andorid vs IOS olayına dönmesin başlık.. Bana kalsa ne 5s alırım ne Note 3.. Iphone'u sevemedim, Note 3 çok büyük.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 O sizin dusunceniz bu benim dusuncem ayrica s4 android sisteminin en iyi tasiyicilarindan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap