Emre Can Özkaya Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 14, 2013 Merhaba, Bazı 2013 model Titanium araçlarda geniş ekranlı gösterge paneli varken bazılarında yok. Bu gösterge paneli hangi paket ile birlikte geliyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Tekno alırsanız geliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Daha once smart paket (sony +oto.park) te de genis ekran geliyordu daha sonra tekno pakete aldılar sanırım , tekno paketinde bi cazipligi olsun diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih H. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 1.6 Tdci ( tit+smart+navigasyon) seçeğinde de her iki gösterge geniş olarak sunuluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 tekno paket dışında da geliyor geniş ekran ,smart paket olması yetiyor sanırım ..Donanım haberde bi arkadaş almış focus tdcı titanyum araç smart paket tekno paket yok ama ekranı geniş ekran.Aracı yeni teslim almış ...Daha önce bayide gördüğüm focustada geniş ekran vardı araç smart paketti fakat tekno yoktu.Bence bu geniş ekran smart pakette otosanın kafasına göre geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 tekno paket dışında da geliyor geniş ekran ,smart paket olması yetiyor sanırım ..Donanım haberde bi arkadaş almış focus tdcı titanyum araç smart paket tekno paket yok ama ekranı geniş ekran.Aracı yeni teslim almış ...Daha önce bayide gördüğüm focustada geniş ekran vardı araç smart paketti fakat tekno yoktu.Bence bu geniş ekran smart pakette otosanın kafasına göre geliyor Yukarda verdiğim yanıt net'dir. Eskiden bi ara öyle geldi sadece 1 dönem sonra bu şekilde.. Sanırım vs diye karıştırmayalım kafaları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Yukarda verdiğim yanıt net'dir. Eskiden bi ara öyle geldi sadece 1 dönem sonra bu şekilde.. Sanırım vs diye karıştırmayalım kafaları. yalnız yeni araç alan bir arkadaş var donanım haberde araç tekno paket değil ama geniş ekran var araçta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 yalnız yeni araç alan bir arkadaş var donanım haberde araç tekno paket değil ama geniş ekran var araçta Yeni alınması yeni gelmesi demek mi ? Neyse canım benim ki bildiğim son net bilgi varsayımlarla en azından hayal kırıklığı yaratmayacak yönde.. Çok da önemli değil sadece bence hatta benim umrumda değil hangi pakette olduğu sitede yanlış bilgi olmasın diye çabam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Yeni alınması yeni gelmesi demek mi ? Neyse canım benim ki bildiğim son net bilgi varsayımlarla en azından hayal kırıklığı yaratmayacak yönde.. Çok da önemli değil sadece bence hatta benim umrumda değil hangi pakette olduğu sitede yanlış bilgi olmasın diye çabam. valla bende arkadaşın verdiği bilgiyı yazdım kardeş yeni almış aracı 2013 model ,smart paket, otomatik park çokta uygun fiyata almış ekranda geniş ekrandı ..Ha aracı bayide bekletip sonradan sattılarsa orasını bilemem ,mesela style plus üretimi bittiğinde de bayinin birinde bu model (style plus) araç vardı dedim bunlar artık gelmiyor bu araç nerden çıktı satış elemanı bunu satmıyoruz tanıtım amaçlı duruyor demişti..Sonradan bu aracı sattılar belki buda öyle olmuştur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih H. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Yeni alınması yeni gelmesi demek mi ? Neyse canım benim ki bildiğim son net bilgi varsayımlarla en azından hayal kırıklığı yaratmayacak yönde.. Çok da önemli değil sadece bence hatta benim umrumda değil hangi pakette olduğu sitede yanlış bilgi olmasın diye çabam. Site teknik sorumlusu için oldukça asabi bir cevap. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Emre Can Özkaya
Merhaba,
Bazı 2013 model Titanium araçlarda geniş ekranlı gösterge paneli varken bazılarında yok. Bu gösterge paneli hangi paket ile birlikte geliyor ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap