Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 O zaman colarado kırmızısıdir sizin dediginiz .Bence Sedan focusa ne seker kirmizisi nede colarado kırmızısi gidiyor ama hb focusa 2renkte çok yakışıyor. Abi hiç şeker kırmızısı sedan focus görmedin mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 5 kollu jant geldi mi orijinalinden? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Abi hiç şeker kırmızısı sedan focus görmedin mi gördüm valla Zahid kardeş hatta forumda videosu falanda vardı ama sedana hic gitmiyor kırmızı hatta çoğu sedan araca bu tür renkleri yakistiramiyorum ben ama hb lere cok yakışıyor 5 kollu jant geldi mi orijinalinden?geldi artık opsiyon olarak sunulacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 gördüm valla Zahid kardeş hatta forumda videosu falanda vardı ama sedana hic gitmiyor kırmızı hatta çoğu sedan araca bu tür renkleri yakistiramiyorum ben ama hb lere cok yakışıyor geldi artık opsiyon olarak sunulacak. Abi sen hb kullandığın için öyle geliyor tabi burda zevkleri tartışamayız ama şeker kırmızısı çok özel bir renk ve sedanının her halini gördüm (kirli,temiz) o kadar çok çekici duruyor ki anlatarak bitiremem ^.^ 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 (düzenlendi) Abi sen hb kullandığın için öyle geliyor tabi burda zevkleri tartışamayız ama şeker kırmızısı çok özel bir renk ve sedanının her halini gördüm (kirli,temiz) o kadar çok çekici duruyor ki anlatarak bitiremem ^.^ valla zahid kardes bende gördüm de nedense benim pek hosuma gitmedi genelde ben sedan diger arabalarada bu tarz renkleri yakistiramiyorum tabi zevk meselesi bu çokta kötü durmuyor tabiki ama bi hb ye yakistigi gibi yakışmıyor ama bi 5 kollu jantta taksak biraz daha hoş durur sanırım bu jantlarlada fena durmamis ama titanium jantla hic hos durmuyor Aralık 17, 2013 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 valla zahid kardes bende gördüm de nedense benim pek hosuma gitmedi genelde ben sedan diger arabalarada bu tarz renkleri yakistiramiyorum tabi zevk meselesi bu çokta kötü durmuyor tabiki ama bi hb ye yakistigi gibi yakışmıyor ama bi 5 kollu jantta taksak biraz daha hoş durur sanırım Çeşitli modifikasyonlar arabayı hoş gösterir bana titanium x şeker kırmızısı yetiyor titanium jantlarını da (türkiyede standart olanlar) hoşuma gidiyor hiç bir sıkıntı yok benim açımdan ama hb tercihimdir spor görünümünden dolayı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Abi sen hb kullandığın için öyle geliyor tabi burda zevkleri tartışamayız ama şeker kırmızısı çok özel bir renk ve sedanının her halini gördüm (kirli,temiz) o kadar çok çekici duruyor ki anlatarak bitiremem ^.^ bu arabada bu jantları beğenmedim umarım benimkinde beğenirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 bu arabada bu jantları beğenmedim umarım benimkinde beğenirim Sedana bu jant gitmiyor ama senin arabaya süper olur eminim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap