Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Dostlar yaklaşık 50.000 tl ve maksimum 36 ay kredi düşünüyorum rahat ödemek için. Fakat kredi faizleri uçmuş durumda sizin önerdiğiniz faizleri uygun olan bir banka varmıdır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rıdvan Kargın Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Dostlar yaklaşık 50.000 tl ve maksimum 36 ay kredi düşünüyorum rahat ödemek için. Fakat kredi faizleri uçmuş durumda sizin önerdiğiniz faizleri uygun olan bir banka varmıdır.. Abi bn fordun kendi kredisinin en uygun kredi oldugunu düşünüyorum ben aracı alırken 0,89du faizler arc kredisini 0,47den çektim bn Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 0.47'den nasıl çekilebilirki banada 0.89 verdi dün hesaplarken yoksa sen indirimli zamana felanmı denk geldin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Fordun kendi kredisini kullanınca araç fiyatına zam yapıyorlar, ben de sormuştum ancak 2-3 bin lira fazla fiyat çekmişlerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 teşekkürler. şimdi inceliyorumda 1.6 powershift için şehiriçi 9.3lt/100km vermişler bana aşırı fazla geldi acaba kullanan arkadaşlarda bu durum mevcutmudur yoksa düşürülebilirmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 teşekkürler. şimdi inceliyorumda 1.6 powershift için şehiriçi 9.3lt/100km vermişler bana aşırı fazla geldi acaba kullanan arkadaşlarda bu durum mevcutmudur yoksa düşürülebilirmi? Şehir içi 9 altı bence neredeyse imkansız... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Alperenim ve ben de 8,5 ve altında.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Bravo o zaman... Karışık değil değil mi? harbi şehir içi...!? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Siyah daha şehir dışına çıkmadı, ş.içi evet... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Siyah daha şehir dışına çıkmadı, ş.içi evet... peki 8.5 yaktırmak için genel olarak nasıl bir kullanım takip ettiniz ve kaç km sürede o seviyelere indiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 peki 8.5 yaktırmak için genel olarak nasıl bir kullanım takip ettiniz ve kaç km sürede o seviyelere indiniz Aslında sakin kullanım dışında bir çaba harcamadım diyebilirim. Tabii klasik ilk hareket halinde gaza çok yüklenmek aracı performanslı vites değiştirmeye ittiği için dikkat edilmesi gerekenlerden.. Km 5000 i geldi.sarfiyat tamamen kullanıcı ve trafikle doğru orantılı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap