Orhan Kök Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 15, 2013 (düzenlendi) Focus 3 Style da Manuel klima havalandırmayı her açtığımda devreye giriyor. Normal mi? Aralık 15, 2013 Orhan Kök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2013 Egerki soğuk sıcak ayari soguktaysa hemen klima devreye giriyor bende de var. sicak tarafindaysa camlar bugulanmasin diye bugu onleyici tarafa ayarliysa da direkt olarak klimayi aciyor. ayaklarda veya normal seviyede ya da her ikisi şeklinde olursa ayariniz klima devreye girmez 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 (düzenlendi) Normal katalogdada yaziyor her acildiginda devreye girecegi Aralık 16, 2013 Metehan Uyanık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 yön düğmesini ön cama vermesi için en sağa dibe değilde 1-2 kademe yukarı ayarlayın klima devreye girmesin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Tatlısu Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 soğuk havalarda klima sıcakta ise ve cama üfleme seçilmişse hızlı buğu çözme için klima otomatik olarak devreye girmektedir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Orhan Kök Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Keşke otomatik değilde benim isteğime bağlı olarak klima devreye girseydi daha iyi olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2013 Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Keşke otomatik değilde benim isteğime bağlı olarak klima devreye girseydi daha iyi olurdu. Sizinki amacına uygun olmayan istek doğrusu bu, düğme sizin için var. Basınız hayatınız güzelleşsin ek olarak Klavuzunuzu okumayı unutmayınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Orhan Kök Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Sizinki amacına uygun olmayan istek doğrusu bu, düğme sizin için var. Basınız hayatınız güzelleşsin ek olarak Klavuzunuzu okumayı unutmayınız Bende onu diyorum işte düğme benim için varsa klima benim istediğim zaman devreye girmeli. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Orhan Kök
Focus 3 Style da Manuel klima havalandırmayı her açtığımda devreye giriyor. Normal mi?
Orhan Kök tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap