Samet Ulusoy Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2013 Sync menusunde uygulama yukle diye bir bölüm var.Buraya ne tür uygulamalar yükleniyor ve nasıl yükleniyor acaba ? Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Ben de Sync yok ama bildiğim kadarıyla bahsedilen uygulamalar navigasyon ve yeni yazılım dosyaları... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Zannedersem bu uygulama yükleme seçeneği Ford Sync ye gelen güncellemeleri Usb bellek ile yükleme seçeneği.Bir olasılıklada Bora Bey inde yazdığı gibi navigasyon.Ben aracımı teslim alırken Sony ses sistemi üzerindeki İnfo ydu galiba tuş ilerde navigasyon olarak kullanılabilecek diye söylemişlerdi.Saygılarımla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Anladım teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Samet Ulusoy
Sync menusunde uygulama yukle diye bir bölüm var.Buraya ne tür uygulamalar yükleniyor ve nasıl yükleniyor acaba ?
Teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap