Samet Ulusoy Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2013 Yokuş kalkiş desteği arabayi kalkışta birakmasi lazimken bırakmıyor.Neden böyle bir sorun olmuş olabilir? Daha once yasayan var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Nasıl yani, yürümüyor mu araç? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Nasıl yani tam anlamadım. Zaten aracı geriye bırakmaması için yapılmamış mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Nasıl yani, yürümüyor mu araç? Cem hocam el freni cekili olunca araba kalkmaz ya o şekil.yurumuyor yani.kalkista bırakmasi lazimken tutuyor aracı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Cem hocam el freni cekili olunca araba kalkmaz ya o şekil.yurumuyor yani.kalkista bırakmasi lazimken tutuyor aracı. Kaldıramıyorsunuz ve yürümüyor hiçbir şekilde yani? Motor duracak kadar mı? Motor durmuyorda siz yine kırıpırdayamıyorsanız baskı balataya merhaba diyebilirsiniz belkide. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 @Samet Ulusoy, Aracınızda yazılımsal bir problem olabilir. Başka bir açıklaması olamaz. Aracınızın da 2013 model olduğunu göz önüne alırsak, meslek le de ilişkilendirdiğimde balatanın bitmiş olma ihtimali çok düşük. Benim de ilk aldığım zamanlarda biraz geç bırakıyor gibi oluyordu ama şu an hem kullanmasını öğrendiğimden (sanıyorum) hem de arabanın debriyajına, gazına alıştığımdan böyle bir sorun yaşamıyorum. Ama sizinki ciddi ciddi bırakmıyorsa servise göstermekte fayda var diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Kaldıramıyorsunuz ve yürümüyor hiçbir şekilde yani? Motor duracak kadar mı? Motor durmuyorda siz yine kırıpırdayamıyorsanız baskı balataya merhaba diyebilirsiniz belkide. Motor duracak kadar.frene sonuna kadar basıp aracı kaldırmaya çalıştığınızi düşünün.stop edecektir.ayni şekilde.baski balata arizasi olduğunu sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Motor duracak kadar.frene sonuna kadar basıp aracı kaldırmaya çalıştığınızi düşünün.stop edecektir.ayni şekilde.baski balata arizasi olduğunu sanmıyorum. Peki sorulması gereken ilk soruya gelelim. Yokuş kalkış desteğini kaldırınca ne yapıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Peki sorulması gereken ilk soruya gelelim. Yokuş kalkış desteğini kaldırınca ne yapıyor? Normal hayatına devam ediyor diyebilirim Kalkıyor normal sekilde.hill holder donanimi olmayan bir araç gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Normal hayatına devam ediyor diyebilirim Kalkıyor normal sekilde.hill holder donanimi olmayan bir araç gibi O zaman biraz daha hafif bir problem demektir bu. Yazılım problemi olduğunu sanmıyorum. Şayet yazılım kafasına göre bozulmaz. (Windows kullanıcılarını tenzih ederim ) Sensör vs gibi bir problemdir. Servise gidin çözerler bence hızlıca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 O zaman biraz daha hafif bir problem demektir bu. Yazılım problemi olduğunu sanmıyorum. Şayet yazılım kafasına göre bozulmaz. (Windows kullanıcılarını tenzih ederim ) Sensör vs gibi bir problemdir. Servise gidin çözerler bence hızlıca. Servis yolu göründü yine desenize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 İlk önce alıntı yapıyorsun ama mesajın boş sonra cevabını tekrar yazıyorsun. Arada ben merakla ne yazılmış diye bakıyorum birşey göremiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Böyle birşey olması mümkün mü bilemiyorum video görmeden de pek inanasım yok. Kolay gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 İlk önce alıntı yapıyorsun ama mesajın boş sonra cevabını tekrar yazıyorsun. Arada ben merakla ne yazılmış diye bakıyorum birşey göremiyorum Mobilden yazıyorum farkında degilim kusura bakmayın Burası sorunları paylaşma yerimi yoksa sorunları inandirma yeri mi ? Galiba yanlış yerde başlık açtık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Burası sorunları paylaşma yerimi yoksa sorunları inandirma yeri mi ? Galiba yanlış yerde başlık açtık... bu kısım Yakup Çağatay 'a galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Dogrudur Servet Bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Samet Ulusoy
Yokuş kalkiş desteği arabayi kalkışta birakmasi lazimken bırakmıyor.Neden böyle bir sorun olmuş olabilir? Daha once yasayan var mı ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 26 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap