Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

1.6 Tdci Aracımda Motor Suyu Seviyesi

Oğuz Gün

Soru

28 ekimde 0 km bayii en aldığım focus Sedan aracın motor su seviyesini merak ettim ve baktım. min çizgisinin 1 cm altında olduğunu gördüm. motor ısırınca min çizgisi ile ayni seviyeye geliyor. Dizel motorlarda eksik lik normal mi? Çeşme suyuyla tamamlamali miyim servise mi gitmeliyim ? Hararet sorunu yok. Aksine zor ısınıyor.

Oğuz Gün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0

Ford showroomdan  aracımı alırken  ufak  ön bilgi vermişlerdi  yapılacak bakımlar  aracın özelliklerinin kullanılması felan göstermişlerdi.2001 focus hb  kaputu önden anahtarla açıldığından  gıcık oluyordum  o durumuna aracıda  kurcaladığımda  abimle kaput açacağını bulamadım araçta ve de kaputta  direk ford yazan yeri kurcalamaya  başlamıştım.Servis yetkilisi  gülümsedikten sonra araç içinde  bulamadınmı dedi  yerini gösterdi ve  bana  sadece  silecek suyu koy dedi.Eski focusumdan çok çekmiştim hava yapıp durduğundan kafasına  göre  hararet  gösteriyordu.Aymı durum bu  focuslar içinde geçerli  mi üstten doldurunca hava yapma  olasılığı vardı eskilerinde tamirci devir daim pompasıyla  kovadan doldurmuştu suyunu düzelmişti sorunum ve de  araç  yeni  olacağından  5000 km de  nadirde olsa eksiltme  yapabilir diye servise  çağırdılar.Hazır  gitmişken de  motor yağı değiştirmeyi öneriyor musunuz?  Pistonların blok içinde sürtünmesinden çapak oluyor dediler  yağda motorun sıfır  olmasından dolayı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.