Samet Ulusoy Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2013 Herkese merhaba.Arkadasim dizel focus almayi düşünüyor.trend x donanım.95 hp de performans nasıl olur kafamizi karıştırdı.115 lik kullandım gayet güzel.95 hp dizel focus III kullanan arkadaşlar memnun mu performanstan ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Bende merak ediyorum bu konuyu dogrusu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Bende merak ediyorum bu konuyu dogrusu. Çoğu kisi şunu söylüyor: "ALmayin,yokusta çekmez.Hantal olur.5 kisi dolu bagaj gidince yerinden zor kalkar.Satarken zorluk çekersiniz vs. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Sıkıntısız binersiniz. Performansı gayet yeterlidir bence. Çoğu kisi şunu söylüyor: "ALmayin,yokusta çekmez.Hantal olur.5 kisi dolu bagaj gidince yerinden zor kalkar.Satarken zorluk çekersiniz vs. Saçmalık. Tork yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 95 ps gayet guclu bir motordur.diye tahmin ediyorum. Ayrıca ford bunu bizden daha iyi dusunmustur.degilmi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 95 ps gayet guclu bir motordur.diye tahmin ediyorum. Ayrıca ford bunu bizden daha iyi dusunmustur.degilmi. Neyi düşünmüştür ? Ben dusunmemistir demedim.Oyle böyle hareket edecek bu arac.ama hızlı mi yavaş mi ? Atik mi degil mi ? Sormak istediğim bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Gak guk edip beğenmeyenler acaba 95 beygir 230NM torku olan arabadan daha güçlü arabaya binmişler mi acaba? Denemeden fikir-bilgi sahibi olanlara bayılıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Gak guk edip beğenmeyenler acaba 95 beygir 230NM torku olan arabadan daha güçlü arabaya binmişler mi acaba? Denemeden fikir-bilgi sahibi olanlara bayılıyorum. Satış konusuna ne diyorsunuz peki 2. Elde ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Senin istediğin gucse 115 ps alacaksin ama yok bana cok fazla guc gerekmez diyorsan 95 ps de yeterli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Çoğu kisi şunu söylüyor:"ALmayin,yokusta çekmez.Hantal olur.5 kisi dolu bagaj gidince yerinden zor kalkar.Satarken zorluk çekersiniz vs. bence bu çok acımasız bi eleştiri. bilmıyorum belki doğrudur.2010 adına konuşayım 90 hp. 115lerle belli bir hıza kadar kafa kafaya gidiyormuş.. bence focusa yükü vurcukça imana geliyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Ayrica bu yazismada 95 ps begenmedim diyen birisi sanki yok gak guk edenler kim meeak ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Ayrica bu yazismada 95 ps begenmedim diyen birisi sanki yok gak guk edenler kim meeak ettim Yazışmadan soz etmedim zaten.kendi cevremden soz ettim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Satış konusuna ne diyorsunuz peki 2. Elde ? Bunu anlamanın matematiksel bir tahmin yürütme şekli var. 115ps ve 96ps araçların ikinci el ortalama fiyatlarına bakın. En uzun süre hangi araba ilanda kalıyor onu kontrol edin. Tabi bu sadece bir önerme olur. Siz en iyi araba al-satçılardan öğrenirsiniz bunun doğruluğunu. Örnek vermek gerekirse benim 2001 1.25L Lpg li Fiesta arabam, 10 saat kadar ilanda kaldı. 1.6 115ps dizel focusumda 2 ay. Abuk bir motor değil abuk bir donanıma sahip araç değil. Neden ikinci elde gitmesin? 1.0 araçlar var peynir ekmek gibi gidiyor 1.6 Dizel 95ps araç mı gitmeyecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Benim arabam 115PS focus 3 ve cok memnunum Gider her turlu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Ulusoy Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2013 Benim arabam 115PS focus 3 ve cok memnunum Gider her turlu. 115 lik kullandım.gercekten iyi gidiyor.hic performans kaybı yaşamadım.ama 95 ps olunca kafamizi kurcaliyor biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap