Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Bakayım bir testleri var mı o kasanın Sabrim dediğim gibi yukarda crv dayımda var sadece yazlık arabası 1 hafta orada kullandım, araba gibiydi uçar kaçar değil gücü. Ecoboost'da ise manuel mod'a almazsan ondada vites değişimleri garip işlediği için çok kaçmıyor ki zaten araba 4x4 ve ağır focus gibi olmaması normal. Ecoboost daha hisli araba açıkcası annen ile test arabasını kullansanız daha iyi olur bizim yorumlarımız yetersiz kalabilir. Araç içi ve kullanışlılığı önemli olur sizin için. Yakıt olarak ise kuga 1-2 litre fazla içer. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Sabrim dediğim gibi yukarda crv dayımda var sadece yazlık arabası 1 hafta orada kullandım, araba gibiydi uçar kaçar değil gücü. Ecoboost'da ise manuel mod'a almazsan ondada vites değişimleri garip işlediği için çok kaçmıyor ki zaten araba 4x4 ve ağır focus gibi olmaması normal. Ecoboost daha hisli araba açıkcası annen ile test arabasını kullansanız daha iyi olur bizim yorumlarımız yetersiz kalabilir. Araç içi ve kullanışlılığı önemli olur sizin için. Yakıt olarak ise kuga 1-2 litre fazla içer. Kuga daha mi fazla yakar diyosun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Kuga'ya ford 10.2 demiş ya misal onu annen pamuk gibi kullanırsa 11-12 ile gezdirir en kötü 14 litre olur. Crv'yi ne yalan söylüyim hatırlamıyorum hiç eski fotoğraf arşivimde belki vardır bi bakarım. Eski crv'de honda 11.2 demiş o da 12 olsun dedim. Kuga 2 litre fazla veya aynı yakar diye revize edeyim.Honda atm olduğu için yanılma payı daha az turboya göre Uzun yolda ise kuga daha az yakar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Kuga'ya ford 10.2 demiş ya misal onu annen pamuk gibi kullanırsa 11-12 ile gezdirir en kötü 14 litre olur. Crv'yi ne yalan söylüyim hatırlamıyorum hiç eski fotoğraf arşivimde belki vardır bi bakarım. Eski crv'de honda 11.2 demiş o da 12 olsun dedim. Kuga 2 litre fazla veya aynı yakar diye revize edeyim.Honda atm olduğu için yanılma payı daha az turboya göre Uzun yolda ise kuga daha az yakar. Anladim çok yakınlar ikisininde farklı albenileri var. Kugaya zaten aşinayız testde ettik. Hatta auto showda 2012de ikisinede binmişti yanyanaydı Hondayla Ford Hondayı daha çok beğenmişti ferah olduğundan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Anladim çok yakınlar ikisininde farklı albenileri var. Kugaya zaten aşinayız testde ettik. Hatta auto showda 2012de ikisinede binmişti yanyanaydı Hondayla Ford Hondayı daha çok beğenmişti ferah olduğundan Ama o yenisiydi dimi, gerçi his olarak ikiside aynı sayılır orta kısım boşluklu olduğundan, yine son kararı annene bırak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2014 Ama o yenisiydi dimi, gerçi his olarak ikiside aynı sayılır orta kısım boşluklu olduğundan, yine son kararı annene bırak. Eski kasada vardi hatta doldurmak için 3 tane vardi yeni kasanin satışına 3 ay vardi daha 1 tane getirmişlerdi. Aynen babadan net onayı alalım sahibindende beğendiğimiz bir arabaya bakariz ordan çözülür. Bak bu güzel http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-30.000-km-de-sinifinin-en-fulu-en-dolusu-161034095/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 1 Temmuz itibariyle anneme 2011 makyajli Honda Cr-v aldik 22.000de senelik bakimlari yapilmis km dolmamış bile. Sıfır gibiydi gerçekten kazasıda olmayınca anlaştık. Fotoğraf çekip bu konu uzerinden birkaç birşey yazabilirim belki yardımcı olurum düşünen varsa 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Yeni inceleme başlığı açarsın bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2014 Yeni inceleme başlığı açarsın bekliyoruz Tamamdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap