Abdullah Halil Penekli Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 19, 2013 Umarım bu başlık olmuştur yoksa gerçekten forum kullanmamda sıkıntı var İkinci el 2011-2012 focus 3 hb düşünüyorum aracı ben ve kız kardeşim kullanacak Bütçe : 40 bin (max+1) asıl sorum style plus paket mi almalıyım yoksa titanium mu style plus bütçe dahilinde bulabiliyorum ama titanium fiyatları biraz fazla gibi bütçeme göre titanium bulabilir miyim bir de 1.0 ecoboost motor ikilemi var forumda okuduğum kadarıyla motoru beğenenler çok fazla ancak ikinci elde bütçeye göre seçeneklerim az trend x düşünmüyorum titanium malesef bu motorda alabilmemiz mümkün görünmüyor style ise 1 araç bulabildim aracı en geç ocak 15te alacağız ikinci el otomobil almak insanı çok zor durumda bırakıyor bir türlü karar veremiyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 alabiliyorsanız titanium alın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Style plus, donanım olarak iyi ancak titanyum ile görsellik ve kalite açısından oldukça fark mevcut. Ayrıca 1.0 ecoboostlarda style plus yok diye biliyorum. Ya titanyum ya da style ve trenx alabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Kusura bakılmasında soru tuhaf geldi, fakat cevap açık. Paran Titaniuma yeterse alırsın yetmezse style+plus alırsın. Neyine karar veremiyorsunuzki bunun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah Halil Penekli Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Şimdi sorun şu titanium 41 bine bulunabilir mi yani piyasasını bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Piyasada 41 e 1.0 titanium zor bulunur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah Halil Penekli Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Özür dilerim yazmayı unutmuşum 1.6 titanium benzinli 2011 veya 2012 f3 hb Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Şimdi sorun şu titanium 41 bine bulunabilir mi yani piyasasını bilmiyorum arayan bulabilir. onada siz bakacaksınız bulursanız alacaksınız bu kadar basit. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Hangi donanımlar sizin için olmazsa olmaz belirtirseniz belki biraz daha yardımcı olabiliriz. Bir de 1.6 benzinli derken Ecoboost mu atmosferik mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap