A. Uğurcan Uğur Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2011 Mutlaka herkesin dünyadaki belli başlı ülkeler hakkında görüşleri vardır,iyi veya kötü.Bu ülke bana şunu hatırlatıyor,bu ülke şöyledir veya bu ülkenin insanları şöyledir gibi düşüncelerinizi bekliyorum. İlk sorum : ABD deyince aklınıza ilk gelen şey nedir ? Lütfen iyi veya kötü bütün düşüncelerinizi kısa kısa yazın.Unutmayın sadece ilk aklınıza gelen şey ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Bu kuralı unutmadan cevaplar gelsin lütfen, 1.Focusclubtr forumunda; hakaret içerikli, toplum ahlakına aykırı, hertürlü ayrımcı ve siyasi, üyeler ve üye olmayan kişi yada kurumlar hakkında hakaret ve küçük düşürücü,tahrik edici,tedirginlik yaratan yazılar yazılamaz, yayınlanamaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Abd denilince aklıma ; Oraya gittiğim vakitler geliyor Dışarıdan bakıldığında göze itici gelen bir ülke değil... (Halk) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 ABD: Emperyalizm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 ABD deyince ilk aklıma gelen mavi,kırmızı,beyaz bayrak renkleri.Neden bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 bence biraz saçma bir konu olmuş bu...gidilen ülkelere göre yaşanılan tecrübelere göre yorum yapmak farklı birşey,yaşantı kültür,ekonomi veyahut sanat yada siyaset ve yaşam biçimi adına yorum yapılabilir... gitmeden yorum ise bilinen kalıplardan öteye gidemez ki...belgesel,foto,film,yazı bence cok gerçekci olmaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Ben de o ülkenin ismini duyunca aklında canlanan şeyi merak ettim.Bunun sanatla,siyasetle,ekonomiyle alakası yok.Bir macera romanı olurken nasıl karakterlerini kafanda canlandırıyorsan Amerika deyince de mutlaka kafanda birşeyler canlanıyordur.Bir ülkenin ismi söylendiğinde tabi ki o ülkeye gittiysen o anıların aklına gelir.Ama o anıların arasında da en önemlisi veya en güzeli vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Mesela Brezilya: Sambacı, tangalı melez hatunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Mutlaka herkesin dünyadaki belli başlı ülkeler hakkında görüşleri vardır,iyi veya kötü.Bu ülke bana şunu hatırlatıyor,bu ülke şöyledir veya bu ülkenin insanları şöyledir gibi düşüncelerinizi bekliyorum. kendin söylemişsin arkadasım ülke ve insanları için...ordan bakınca sana nasıl gözüküyorum bilmiyorumda...salagamı benziyorum anlamadım...konu şu abd ikiz kule italya çizme ispanya boğa dedik...bumu istedigin bunlar zaten bilinen şeyler sen öyle birşey isteki...şaşırt bizi ısparta... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Mutlaka herkesin dünyadaki belli başlı ülkeler hakkında görüşleri vardır,iyi veya kötü.Bu ülke bana şunu hatırlatıyor,bu ülke şöyledir veya bu ülkenin insanları şöyledir gibi düşüncelerinizi bekliyorum. kendin söylemişsin arkadasım ülke ve insanları için...ordan bakınca sana nasıl gözüküyorum bilmiyorumda...salagamı benziyorum anlamadım...konu şu abd ikiz kule italya çizme ispanya boğa dedik...bumu istedigin bunlar zaten bilinen şeyler sen öyle birşey isteki...şaşırt bizi ısparta... Arkadas gidenlerden istemiş girmediysen yorum yapmiyacan Cenk konuşur baba susar burada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 the KONYA is etli pide..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 ABD = Süper güc. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 (düzenlendi) the KONYA is etli pide..... Konya değil karaman ve etli pide değil etli ekmek madmax abi.... :D Ağustos 10, 2011 97has tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 The ADANA...2 metre boyunda kebap...hadi buda yalan de dombili..sen dünayda yokken ben oralardaydım..şalgam suyu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Maşallah kebabın boyu benim kadar olmuşta( ) haberim yokmuş.....Adana kebap hakkındakiler doğru ama benim dombili olduğum kısım yanlış...ben dombili değilim çakı gibiyim maşallah..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap