Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 The ADANA...2 metre boyunda kebap...hadi buda yalan de dombili..sen dünayda yokken ben oralardaydım..şalgam suyu... abi sana aqualand karşısında biyer var Ali Gönül diye sana oraya gitmeni tavsiye ederim..Bol bol şalgam suyunada( ) vurursun artık.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 tırnak çakısı mı...... emrecan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 (düzenlendi) İki metre boyum var diyorum hala tırnak çakısı diyorsun ben ne diyeyim Tevfik abi sana.....(Kıskananlar çatlasın ) Ağustos 10, 2011 97has tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 koy resminide görelim kac metresin...nebileyim ben...black pearl cizilmiş sürtülmüş ben kahırlar içindeyim neyaptığımı nedediğimi biliyommu...rockerla görüştüm bugün süperdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Hollandalı diyosun yani..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 (düzenlendi) tıraş hep daha bi fotoğraf bile atmadılar ne onur ne hasan ikiside. fake bunlar fakeeeee Ağustos 10, 2011 ONURFTH tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 (düzenlendi) Onur senin fotoyu gördük.....Kızları zorla yanına çekmişsin..Benle fotoğraf çektirirseniz size matematikte kopya veririm felan demişsin...Sonrada bizi burada kekliyosun.Benim Laptop şimdi tamirde fotolar orada..Onurda sen gittikten sonra foto attı bugün de atar merak etme..... Ha bu arada kıskananlar çatlasın... Not:Ulen onur 200. mesajım sana gitti hani yine iyisin... Ağustos 10, 2011 97has tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 ben daha yeni geldim kızın yanından sen naptın bu saate kadar ? post mu kastın forumda hem dilin var mı tecrüben var mı bunlar olmadığı sürece bi hiçsin bunu unutma tavsiyem olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Len konuyu şey etmeyin bak Gidin başlık açın orda kapışın bakim...yada chat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Kız seni sömürüyo yüzük müzük aldırıyo sonra ben çok tecrubeliyim diyon.....Yürü git bi onur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Aç chati kapışalım boss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 o neyi sömürüyor sor hele bi bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 bence konuyu kapatalım.ben çok genel bir soru sordum galiba.keşke daha ayrıntılı birşey sorsaydim da madmax amca cevap veremeseydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 amca felan olmuyor amaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 teşekkürler onucum ...iltifatın için...özledim sizleride...rocker gelsin bombalarız ortalıgı...bizim asist...nanay....yok ortalıklarda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap