A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 ama ben amca diyorum kızmıyorki o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Amca zaten o çok büyük bizden Kabul etmesi zor onun için ama agardi agardiii Uyanmaya basliyorumm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 o neyi sömürüyor sor hele bi bana onur sana sorsam ne cevap vereceğini biliyorum...Direk kıza sormak lazım ki neyin ne olduğu ortaya çıksın..Yok kızın yanından geliyormuştu bilmemne....Kekleme bizi onur... Sen benim çıktığım kızlara sor bakalım sana ne diyecekler..Bana sorsan cevap bellide bi de onların ağzından duyman için diyorum... :D NoT:Konu onur ve benim sayemde amacından bayağı( ) bi saptı galiba...Kusura bakmayınız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Bakmayız ama birdaha olmazsa cok iyi olur. Artık buyuyoruz. Zamanla mesajlar silinecek. Konularda hiç alakası olmayan seyleri okumak , konu sahibini ve misafiri rahatsız eder Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 en iyisi liseli bölümü acmak bence...sayın edminim minıstırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Haklısın boss...Onur okuduktan sonra hepsini silersin boss... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Ben liseli değilim amcacım.Doktor adayıyım ben artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Ben liseli değilim amcacım.Doktor adayıyım ben artık Tebrikler, Hangi okul? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 doctor lara tıp sayfası acılsın ozaman...ne diyim hayırlısı olsun ülkemiz adına...çok sevindim başarılarının devamını dilerim delikanlı... emrecan bu adam beni hasta ediyor...sanırım amcayı devamlı kinayeli kullanıyor sanada öle geliyormu....ha... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Valla bilemiyorum madmax amca sen karar ver... :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 daha tercihler açıklanmadı ama büyük ihtimal akdeniz ümitversitesi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 ohooooooo adam tıfılmış daha dereyi görmeden pacaları sıvamışşş...emrecan ne diyor bu...beyazönlük...aldınmı len kendine şimdiden..stetoskopunu falan ha.. emrecan merak etme amcalar devam ederse o deyimin devamı gelecektir delükanlya...şeyleri 7.65 lik tabanca diye...biliyon kızdırılmaya pek gelmem..adama bak ya allahın greys anatomisi benlen kafa yapıyor..bide megane 2 si var hele hele... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Bende okulu bitirmeden marmara ya yüksek lisans başvurusuna gidiyorum suan. Madmax üzerine yüksek yapacam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 sinema tarihinin kilometre taşlarından olan madmax serisi bugünkü bilimkurgu filmlerinin en önemlisi olup kült film ünvanına erişmiştir..mel gibson en büyük başarısını bu filmde yakalayığ bugünlere gelmiştir..serinin 2012 yılında yeni devam filminni çekim aşamaları devam etmekte olup..seyretmemiş cahil kesime...changer motorun sesini duymaları önemle rica olunur...teşekkürler teşekkürler..emrecan onur ..toplayın olum paraları..hadin durmayın...yakop sende vereceksin kardeşim yok ole boss moss...bende movienin bosuyum yetti gari.......heytttttttt racko yok tadım yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Para niye topluyoruz ? Bir kere de babami sorun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap