Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 film bedavayamı cekliyor o mimar sinanda okuyan lavuklardan bazıları cekiyorya matriks yada star wars..bende bizim site tayfasıylan yapıcam madmax5 i rocker kötü adamların lideri...aydın ülkenin başkanı...tolga...menfaatci işleri kzııştırıp inşşat malzemelerini fahiş fiyatla satan adam rolünde...ogün modifiyeci arabalardan sorumlu...yakop hükümet sözcüsü... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Olur çekelim . Kamera benden bir de figüran lazım sana yaslansın artık sen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 (düzenlendi) dogru...filmin başında ben anlatırım...back round yaparız film flash backlarle geriye döner genc madmaxi birisi oynar...kimi oynatalım ogün bu iş için biçiliş kaftan..ya da sen bişi öner... Ağustos 11, 2011 madmax5 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Hayat zor , Yorum yazamayacagim bir konu bu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Kendinize iyi bakın ben bu gece Amerika'ya gidiyorum.Amcacım istediğin birşey var mı Amerika'dan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Bukadar geç mi söylenir yavrucum Adresini ver sna bişey yollatayım ona bana getir emi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 sagol olum zaten orda söyliycem seni bulup döfsün...zencilerle birlik olup...hayırlı yolculuklar...umarım keyifli olur...evlat...cenki görürsen selam söle.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 benim sana birşey yollamam için senin adresini vermen lazım yakup abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Abicim sağol Sen getirirsen eğer adres vermek kolay en basiti o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap