Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Zahid sen kavga etmiyosan bu forumda kimse kavga etmez Bilader bu konu bana yine nasıl geldi nerden bu tespite vardın ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 (düzenlendi) Part time işe gir 3-5 bin tl ye bir araba al bin derim...Bu devirde babandan bile bir şey istemeyeceksin tabi babana da bir şey vermeyeceksin... 17-18 yaşımdan beri babamdan birşey istemem kıyafer felan al derlerse alırım pek para harcamayı da sevmem hep evdeyim müge anlı felan izliyorum akşamda esra erol :D tahmin ettiğin gibi biraz açılmam lazım abi Aralık 19, 2013 Emre Kaçan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 ygs ye hazırlanıyorum ayrıca koruma memuru alınacakmış emniyet genel müdürlüğü. bunların dışında iş de arıyorum bulursam güzel bi iş güzel olacak. ama en iyi çözüm araca 3g bağlantısı takacağım babam izlesin oradan Güven verdikten sonra buna gerek yok o zaman kendin olamazsın önemli olan kendin olmak her alanda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 17-18 yaşımdan beri babamdan birşey istemem kıyafer felan al derlerse alırım pek para harcamayı da sevmem hep evdeyim müge anlı felan izliyorum akşamda esra erol :D tahmin ettiğin gibi biraz açılmam lazım abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 ygs ye hazırlanıyorum ayrıca koruma memuru alınacakmış emniyet genel müdürlüğü. bunların dışında iş de arıyorum bulursam güzel bi iş güzel olacak. ama en iyi çözüm araca 3g bağlantısı takacağım babam izlesin oradan ygs hazırlan kardeşim işe falan girip zaman kaybetme. iki karpuz bir koltuğa sığmaz... 10 ay süren var zaten 8 ay kaldı.. araba hevesini de geri plana al üniversiteye gidince işe girersin yazları çalışır alırsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Bilader bu konu bana yine nasıl geldi nerden bu tespite vardın ? Her an hazırsın len o gün adamı dövecektin ben seni zor tuttum arabayla adamın üstüne sürdün adam kornaya basıncada aşağı inecektin ben yapma etme dedimde öyle durdun forumda söylemek istemedim ama söylettirdin zorla 17-18 yaşımdan beri babamdan birşey istemem kıyafer felan al derlerse alırım pek para harcamayı da sevmem hep evdeyim müge anlı felan izliyorum akşamda esra erol :D tahmin ettiğin gibi biraz açılmam lazım abi Evde canın sıkılmıyo mu Emre gün boyu evdeysen sınava girmedin okul ne oldu. Bence ders çalış bidaha hazırlan müge anlıyı napcan kardeşim yanlış anlama benden fikir olsun sana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 valla bende 18 yaşlarındayken bazen babam vermezdi arabayı bende sinir olurdum falan bazıları yapı gereği güvenemiyorlar işte bişey olur falan gibisinden .Şimdi de ben arabamı babama vermiyorum hiç güven vermiyor sürüşü bana İlerde kendi arabanı alınca artık rahat rahat binersin kardeş bu babaların bazıları böyle işte ne yapacaksın ama biraz daha zamanla daha fazla vermeye ve güvenmeye başlar diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Babamın o dönem arabası olmadığından hiç böyle sorunlarım olmadı... No Car No Cry Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Her an hazırsın len o gün adamı dövecektin ben seni zor tuttum arabayla adamın üstüne sürdün adam kornaya basıncada aşağı inecektin ben yapma etme dedimde öyle durdun forumda söylemek istemedim ama söylettirdin zorla Evde canın sıkılmıyo mu Emre gün boyu evdeysen sınava girmedin okul ne oldu. Bence ders çalış bidaha hazırlan müge anlıyı napcan kardeşim yanlış anlama benden fikir olsun sana Orda sen acemi gibi hata yapmasaydın adam sana küfretmeyecekti bende sinirlenmeyecektim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Orda sen acemi gibi hata yapmasaydın adam sana küfretmeyecekti bende sinirlenmeyecektim Ben mi sürüyodum arabayı la zaten adam bana küfür etse sana kalmaz ki manyak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Ben mi sürüyodum arabayı la zaten adam bana küfür etse sana kalmaz ki manyak 2 araba arka arkayaydık hatırlasana ben o kadar sinirlenince başımıza bela almayalım diye beni sakinleştirirken adam benden kaçtı Forum kurallarını ihlal ettik hacım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 2 araba arka arkayaydık hatırlasana ben o kadar sinirlenince başımıza bela almayalım diye beni sakinleştirirken adam benden kaçtı Forum kurallarını ihlal ettik hacım neyse forumda deşifre etmeyelim birbirimizi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 neyse forumda deşifre etmeyelim birbirimizi Sonuç olarak beyfendilik her zaman iyidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Sonuç olarak beyfendilik her zaman iyidir Aynen kardeşim Yukarda anlatılanların hepsi hayal ürünüdür arkadaşlar yanlış anlaşılmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap