Mertkan Özen Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Aranızdaki tek sorun bence "güven"... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Aynen kardeşim Yukarda anlatılanların hepsi hayal ürünüdür arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ç Aynen onada açıklık getirelim Fatih kardeşim acemi değildir bende sinirli değilimdir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Her an hazırsın len o gün adamı dövecektin ben seni zor tuttum arabayla adamın üstüne sürdün adam kornaya basıncada aşağı inecektin ben yapma etme dedimde öyle durdun forumda söylemek istemedim ama söylettirdin zorla Evde canın sıkılmıyo mu Emre gün boyu evdeysen sınava girmedin okul ne oldu. Bence ders çalış bidaha hazırlan müge anlıyı napcan kardeşim yanlış anlama benden fikir olsun sana aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum bende .İş arıyorum ama herkes müşteri temsilcisi felan çağrı merkezi mağaza satış temsilcisi arıyor . onlarda bana göre değil işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum bende .İş arıyorum ama herkes müşteri temsilcisi felan çağrı merkezi mağaza satış temsilcisi arıyor . onlarda bana göre değil işte Ben onu demiyorum okumuyosan eğer bi kere daha hazırlan sınava Tam okumadın sanırım yazdığımı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Ben onu demiyorum okumuyosan eğer bi kere daha hazırlan sınava Tam okumadın sanırım yazdığımı yanlış okumuş olabilirim kusuruma bakma bu sene 2. defa gireceğim çok çalışkan değilim 2 şansım var . birisincisi polis meslek yuksek okulu ikincisi koruma memuru lys ye hiç girmem heralde ygs yine kolay konuları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 yanlış okumuş olabilirim kusuruma bakma bu sene 2. defa gireceğim çok çalışkan değilim 2 şansım var . birisincisi polis meslek yuksek okulu ikincisi koruma memuru lys ye hiç girmem heralde ygs yine kolay konuları Lys daha kolay yapman gereken sadece oturup ezber yapmak 4 yıllık bi yerlere gidersin Polis myo falan boşver 4 yıl oku komiser ol hiç olmadı polis memuru olursun yine onların alımları çok daha iyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Lys daha kolay yapman gereken sadece oturup ezber yapmak 4 yıllık bi yerlere gidersin Polis myo falan boşver 4 yıl oku komiser ol hiç olmadı polis memuru olursun yine onların alımları çok daha iyi part time şart hocam evde çok boş takılıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 part time şart hocam evde çok boş takılıyorum. Kardeşim hayatında başarılar sana inşallah herşey istediğin gibi olur o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Kardeşim hayatında başarılar sana inşallah herşey istediğin gibi olur o zaman sağol dostum . şans hepimizden yana olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Ehliyetini almadan arabasını veren babaları onaylamak mümkün değil. Babanız vermiyorsa bildiği vardır üstelemenin anlamı yok. Zamanı gelince herşey olur. Anektot: Ben 16-17 yaşlarındayken etrafımda araba kullanırdı çocuklar, babam ise bana; oğlum onlara bakma ehliyet alınca sende süreceksin derdi. Ehliyeti aldım tabiki onunda eğitiminden sonra daha 1 kere bile ben varken direksiyona geçmedi. Bu tür ciddi şeyler rica, oyun, taktik, söz ile olmaz. Ehliyet almak demek herşey demek değil. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Ehliyetini almadan arabasını veren babaları onaylamak mümkün değil. Babanız vermiyorsa bildiği vardır üstelemenin anlamı yok. Zamanı gelince herşey olur. Anektot: Ben 16-17 yaşlarındayken etrafımda araba kullanırdı çocuklar, babam ise bana; oğlum onlara bakma ehliyet alınca sende süreceksin derdi. Ehliyeti aldım tabiki onunda eğitiminden sonra daha 1 kere bile ben varken direksiyona geçmedi. Bu tür ciddi şeyler rica, oyun, taktik, söz ile olmaz. Ehliyet almak demek herşey demek değil. Katılıyorum.Ehliyetsiz başınıza bir kaza gelmesi durumunda neler oluyor haberiniz vardır sanırım.Babamda bana ehliyetsiz kullandırmazdı arabayı.Şuan kendisi elini sürmüyor ben varken. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Ehliyetini almadan arabasını veren babaları onaylamak mümkün değil. Babanız vermiyorsa bildiği vardır üstelemenin anlamı yok. Zamanı gelince herşey olur. Anektot: Ben 16-17 yaşlarındayken etrafımda araba kullanırdı çocuklar, babam ise bana; oğlum onlara bakma ehliyet alınca sende süreceksin derdi. Ehliyeti aldım tabiki onunda eğitiminden sonra daha 1 kere bile ben varken direksiyona geçmedi. Bu tür ciddi şeyler rica, oyun, taktik, söz ile olmaz. Ehliyet almak demek herşey demek değil. Katılıyorum.Ehliyetsiz başınıza bir kaza gelmesi durumunda neler oluyor haberiniz vardır sanırım.Babamda bana ehliyetsiz kullandırmazdı arabayı.Şuan kendisi elini sürmüyor ben varken. haklısınız bi bildiği var ki vermiyor.Ne yapacağız sabretmekten başka çare yok . birde yanında araba sürerke daha dikkat etmek lazım gaza abanmak olmaz empati yapıyorum karşındakinin tek başına nasıl gaza geleceğini veya kurallara uyarak kullanacağını bilemeyiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Çevik Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 haklısınız bi bildiği var ki vermiyor.Ne yapacağız sabretmekten başka çare yok . birde yanında araba sürerke daha dikkat etmek lazım gaza abanmak olmaz empati yapıyorum karşındakinin tek başına nasıl gaza geleceğini veya kurallara uyarak kullanacağını bilemeyiz Ehliyeti aldıktan sonra babalar genelde "geç şunu" diyor özellikle yokuşlar çok keyifli Focus'la. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Ben çocukken ya da şimdi, babamın hiç arabası olmadı, araba kaçırmak, sürmeye çalışmak nasıl bir duygu hiç yaşamadım, ilkokuldayken bile babamdan hiç harçlık almadım, ayakkabı boyacılığı yaptım, simit sattım, maydanoz limon sattım, lokantalarda çalıştım, hamallık yaptım, kendimi bildim bileli harcadığım para hep kendi paramdı, içim rahat, babamı da seviyorum, kendimi de. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Ben çocukken ya da şimdi, babamın hiç arabası olmadı, araba kaçırmak, sürmeye çalışmak nasıl bir duygu hiç yaşamadım, ilkokuldayken bile babamdan hiç harçlık almadım, ayakkabı boyacılığı yaptım, simit sattım, maydanoz limon sattım, lokantalarda çalıştım, hamallık yaptım, kendimi bildim bileli harcadığım para hep kendi paramdı, içim rahat, babamı da seviyorum, kendimi de. keşke babam beni yaz tatillerinde zorla işe verseymiş diyorum bazen. hayatın zorluklarını o zaman anlardım .Derslere daha çok yonelirdim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap