Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Bizimki otomatik daha rahat oluyor deyip annesininkini kullanıyor şimdilik 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Bizimki otomatik daha rahat oluyor deyip annesininkini kullanıyor şimdilik Maşallah abi kocaman olmuş Emre... Zaman nasıl geçiyor böyle dün gibi hatırlıyorum aramıza katılışını Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Valla öyle Ahmet'çim, darısı sizlere inşallah. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Ben ehliyeti aldığım gün babamın yanına gidip gösterdim, bu tamam tek bir şey kaldı, arabayı sokaktan geri geri bir kere de çıkarırsan araba senin olur dedi (sokak 1 aracın tam sığacağı gibi duvarlarla ayna arasında 10 cm kalmıyordu) aldım anahtarı tek hamlede garajdan sokağa geri geri çıktım, gaz kesmeden yolun sonuna kadar gittim ve o günden sonra araba benim oldu Yıllarca gelen akrabalarımızdan hala çıkarken aynaları çarpanlar oluyordu çok şükür hiç çarpmadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Benim oğlumda 17 yaşında ve ben de kullandırmıyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Benim oğlumda 17 yaşında ve ben de kullandırmıyorum... 500 metre mesafede babam bana veriyordu arabayı ehliyetsizken daha çok geziyordum ehliyeti aldıktan sonra daha az veriyor .heralde''bunun ehliyeti var gaza gelir '' diye vermiyor olabilir. sonuçta o kadar takmamak lazım akışına bırakacağım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 tavsiyeniz var mı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 çok iyi çizgi film'de önüne gelen sigara içiyor .hele o ördekler bunu izleyen çocuklar sigaraya başlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Bende köy yollarında vs 11 yaşımdan itibaren kullanmaya başlamıştım. Ehliyeti aldığımda arabayı dört dolandırabilir vaziyetteydim ama ne zaman babamdan arabayı istesem muhakkak bi tatsızlık çıkıyordu. Bunda arabanın kaskosunun olmaması ve babamında aynı benim gibi arabasına fazla kıymet vermesi neden olabilir. Ne zaman mesleğe başladım ve arabamı aldım sorun kalktı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 (düzenlendi) içinde ki araba kullanma sevdasının çok olduğunu gördüğü için vermiyordur ...( keskin sirke küpüne zarar verir ) Misal benim pederde vakti zamanında ; biz zamanında pederin arabayı motoru çalar gezerdik , sen neden yapmıyorsun filan diye takılırdı ... bende alır gezerdim ... yani çok istekli davranma Aralık 20, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Sen sen ol mecbur kalmadikca kimsenin aracinin direksiyonuna gecme . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap