master28 Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2011 arkadaşlar yeni focus ta teyp kodunu nerden bulacağız. torpidoya falan baktım yoktu.nerden bulabiliriz acaba sonradan sıkışmayalım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 2011 Model Focus 3 evettt.. işimiz zor olur onu bulmak için (eğer elinizde yoksa)... Kitapçığınıza baktınızmı sağına solunu yapıştırmış olabilirler veya güneşlikleri açın bakalım.. Bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Hasançebi Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2011 Önemli bir konu lazım olunca kafayı vuruyosun ama 30 snde kodu bulanlarda var:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2011 007... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 akü başını çıkardım kod falan istemedi yaklasık 10 saat yani kod falan yok kayıtlı radyolr duruyor sadece saat ve tarihi ayarlamak gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Benim aracıma ses sistemi takıldı teyp in tüm bağlantıları söküldü sonra tekrar takıldı.Ama tekrar açtığımızda kod falan sormadı sadece kayıtlı radyo istasyonları silinmişti. Sonuç focus 3 teyplerde kod falan yoook Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2012 f3 te kod yok.Yeni gelecek sonyleri bilmem. f3 cd çalarını birisi çalsa hangi araca takabilecek ki? yine ya focusa ya c max a o yüzden yapmıyorlardır büyük ihtimalle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Teyp Kodu istenildiği takdirde Herhangi gibi bir Yetkili veya Özel servis tarafından verilir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2012 Ben de bir kez daha yazayım: Yeni Focus'larda ses sisteminin kodu yok. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Bozkaya Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2016 Doğrusu Focus MK3'te ses sisteminin kodunun olmaması harika bir haber. Zira araçta böyle bir kod aramıştım ve bulamamıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
master28
arkadaşlar yeni focus ta teyp kodunu nerden bulacağız. torpidoya falan baktım yoktu.nerden bulabiliriz acaba sonradan sıkışmayalım...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap