Burak Çınar Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 23, 2013 Arkadaşlar merhabalar sizce hangi renk iphone 5s alıyım Uzay grisi,Beyaz,Altın Sarısı Beyaz ve siyah uzay grisi arasında kaldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Ben Uzay Gri aldım. Alacaksan gold (ki almam bayanlar için çok iyi ama ) ve Uzay Gri almalısın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 An itibariyle bi kız arkadaşın mesajı Erkak adam uzay grisi alır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 uzay iyiymiş ama beyazda güzel bende s3 beyaz var ilk defa beyaz telefonum oldu. beyaz atlı prens gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Beyaz değil de ne renk alırsan al beyaz kullanıyorum kendimi kız gibi hissediyorum bayanın eline beyaz telefon yakısıyor beyaz kullananlar üstüne alınmasın şahsi fikrim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Uzay gri net... şık sonuçta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Dilek Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 (düzenlendi) Beyaz değil de ne renk alırsan al beyaz kullanıyorum kendimi kız gibi hissediyorum bayanın eline beyaz telefon yakısıyor beyaz kullananlar üstüne alınmasın şahsi fikrim... hiç öle düşünmemiştim yurtdışından hediye geldiğinden seçme şansım olmadı ama beyaz güzel. belkide beyazı kapatan bu olduğundan http://samsungkilif.com/wp-content/uploads/2013/01/Samsung-i9300-Galaxy-S3-Metal-Kapak-Kilif-Back-Cover-Mavi-Batarya-Pil-Aluminyum-Arka-Kapak-Kapagi-Parlak-Lacivert_mobil-aksesuar.jpg Aralık 23, 2013 Osman Dilek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 hiç öle düşünmemiştim yurtdışından hediye geldiğinden seçme şansım olmadı ama beyaz güzel. belkide beyazı kapatan bu olduğundan http://samsungkilif.com/wp-content/uploads/2013/01/Samsung-i9300-Galaxy-S3-Metal-Kapak-Kilif-Back-Cover-Mavi-Batarya-Pil-Aluminyum-Arka-Kapak-Kapagi-Parlak-Lacivert_mobil-aksesuar.jpg Ben öyle guard tarzı kapaklar vs kulanmıyorum yeni telefon çıkıyor inceltiyor adamlar veya yorum yapılıyor kalın vs diye arkasına bir de kapak takıyorlar ilginç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Gold'u gördüm tahmin ettiğim kadar kötü değil. Ama bayanlara daha çok yakışır gibi geldi. Altın kol saatide sevmem zaten. Beyaz veya siyah olabilir gibi. Siyahı yakından görmedim henüz. Malum rengi değişti biraz. İpad mini retina space grey gördüm bu arada. Gayet güzel görünüyordu. iPad air beyaz da güzeldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Gold'u gördüm tahmin ettiğim kadar kötü değil. Ama bayanlara daha çok yakışır gibi geldi. Altın kol saatide sevmem zaten. Beyaz veya siyah olabilir gibi. Siyahı yakından görmedim henüz. Malum rengi değişti biraz. İpad mini retina space grey gördüm bu arada. Gayet güzel görünüyordu. iPad air beyaz da güzeldi. : Buarada iphone'a geçen baya bi diğerciler görüyorum etrafımda bilesiniz çin'de de 750 milyon nüfuslu şebeke ile anlaştılar oh temiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Buarada iphone'a geçen baya bi diğerciler görüyorum etrafımda bilesiniz Bende bir ara düşünmüştüm. iPad, apple tv vs tek platform kullanmak adına iyi olur diye. Film ve albüm almışlığım var. Fakat ekranın küçük olması ve i5'in pilinin berbat olması düşündürüyor beni. Çevremdekiler telefonu şarjdan alamıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Bende bir ara düşünmüştüm. iPad, apple tv vs tek platform kullanmak adına iyi olur diye. Film ve albüm almışlığım var. Fakat ekranın küçük olması ve i5'in pilinin berbat olması düşündürüyor beni. Çevremdekiler telefonu şarjdan alamıyor. S biraz daha iyi Çok berbat değildi bana göre belki de alıştım ben yıllarca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Temiz bir işin varsa bence beyaz daha güzel ben 5'i beyaz aldım gayet memnunum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 zevk işi ama Uzay gri şık duruyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Ben bu sefer altın rengini düşünüyorum, daha önceki 4 siyah 5 ise siyah-gri idi. Gerçi 5i alırkende beyaz alıcam bu sefer diye gittim ama canlı olarak kıyaslayınca siyah-gri almaya karar verdim. Bu sefer öyle olurmu bilmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap