alper sönmez Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 kesinlikle 5s de uzay grisi çok şık bu arada arabadaki usb girişinden iphone u şarj edebiliyormuyuz çakmaklığa takılanlarda orjinali tavsiye ediyo da herkes bende kabloyla halledebilirimiyim diye düşündümde usb bağlantısından mümkünmü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Bence beyaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 evet mümkün fakat amper düşük kalır yavaş şarj eder. kesinlikle 5s de uzay grisi çok şık bu arada arabadaki usb girişinden iphone u şarj edebiliyormuyuz çakmaklığa takılanlarda orjinali tavsiye ediyo da herkes bende kabloyla halledebilirimiyim diye düşündümde usb bağlantısından mümkünmü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alper sönmez Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 evet mümkün fakat volt düşük kalır yavaş şarj eder. piyasada çok fazla marka var oto şarjı konusunda, hatta orjinaliyle nerdeyse aynı olduğunu savunanlarda var aralarında ya orj. apple bulucam yada tavsiyeniz varsa markalar arasında memnun olurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 apple logolu bu tarz ürün bulamazsnz yok çünkü sadece Apple onaylı ürün aramalısnz paket üzerinde logosu olur. Tavsiyem apple.com/tr adresinde mağaza bölümüne girip iphoneyi tiklayin ve aksesuar seçin orada mevcut veya sigorta korumalı her hangi marka alınız. Siz zaten araç üzerindeki usb çıkışından bahsettiniz sandım o zaten düşük voltajli olduğu için sorunsuz kullanılırsıniz ama yetersiz kalır benim yukarda yazdıklarım çakmaklık içindir piyasada çok fazla marka var oto şarjı konusunda, hatta orjinaliyle nerdeyse aynı olduğunu savunanlarda var aralarında ya orj. apple bulucam yada tavsiyeniz varsa markalar arasında memnun olurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 evet mümkün fakat volt düşük kalır yavaş şarj eder. volt değil amper USB hızında şarj eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Yine rahat duramadık şeytan dürttü dürttü gitti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Kardeşime dün gold olanını aldık ben beğenmedim ama rengi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Kardeşime dün gold olanını aldık ben beğenmedim ama rengi Gold bayanlar için ideal Birde altın künye altın saat altın yüzük altın kolye kombinasyonunu yapan galerici ve pırlantacı abilerimiz için iyi oluyo sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Gold bayanlar için ideal Birde altın künye altın saat altın yüzük altın kolye kombinasyonunu yapan galerici ve pırlantacı abilerimiz için iyi oluyo sanki Bizimkinde o tür takıntı yok saat bile takmaz çözemedim ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Bizimkinde o tür takıntı yok saat bile takmaz çözemedim ama Yani bende anlamadım millette bir gold aşkı Kılıf takıyolar gold oluyor sana beyaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Birde altın künye altın saat altın yüzük altın kolye kombinasyonunu yapan galerici ve pırlantacı abilerimiz için iyi oluyo sanki Bir ara nokia sirocco gold vardı, o daha çok yakışıyordu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Bir ara nokia sirocco gold vardı, o daha çok yakışıyordu Gümüş olanını kullandım çok şıktı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Gümüş olanını kullandım çok şıktı Aynen Ne pahalı bir telefondu ya, hiç bir özelliği de yoktu heee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Bir ara nokia sirocco gold vardı, o daha çok yakışıyordu Siyahını kullandım Mekanda çaldığı zaman şak diye açılırdı Gözler nokia'da 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap