Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Az önce gittim fiestayı inceledim ve benim aileme göre uygun olmadığını gördüm. O an içimde bir uhde olan Focus Titanium 1.0 Ecoboost 125ps modelini aldım aranıza hoşgeldim Allahım inşallah utandırmaz. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Az önce gittim fiestayı inceledim ve benim aileme göre uygun olmadığını gördüm. O an içimde bir uhde olan Focus Titanium 1.0 Ecoboost 125ps modelini aldım aranıza hoşgeldim Allahım inşallah utandırmaz. Hayırlı olsun şimdiden, ek paketlerde varmı düz titanium mu ? Birde renk ve fiyat alabilirmiyiz sakıncası yoksa. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Düz titanium paketler yok 1.0 ecoboost zaten ek olarak ocak mtv - trafik sigortası - plaka işlemleri ve 1 yıllık ek garanti renk ise aytozu gri toplamda 55bin tl'ye maloldu bana.. kasko için güneş sigorta 1415tl çıkardı onunda ödemesini yapacağım aracın şase numarası çıkınca.. Hayırlı olsun şimdiden, ek paketlerde varmı düz titanium mu ? Birde renk ve fiyat alabilirmiyiz sakıncası yoksa. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap