Ali Ermemiş Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 25, 2013 abiler malum bizim (style 2012) araclarda koltuk altı saklamma çekmecesi yok. peki acaba bunu haricen yaptırabilmek mümkün mü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Mk3- Genel Bilgiler" kategorisinden "Focus Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 titaniumda da yok.herhalde mümkün de değildir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 2013 lerde mi var bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 2013 lerde mi var bu? Hayır yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 O zaman hangisinde var bu bahsedilen cekmece? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Ford Tourneo Connect'te var Hiçbir Focus'ta görmedim. Hatta şöyle söyleyeyim, koltukta airbag olan araçların hiçbirinde görmedim. Koltuğun altından bir demet kablo geçiyor. Çekmece takmak çok zor. Yapılan uygulama da uydurma kaydırma olur. Koltukların önünde cep olsa olurmuş. Önemli bir eksiklik. Resimdeki gibi koltuğun ön kısmında bir cep iyi olurdu. Eklemesi zor değil, benzer renk kumaş bulunup döşemecide kolayca diktirilebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Koltukların önünde cep olsa olurmuş. Önemli bir eksiklik. Resimdeki gibi koltuğun ön kısmında bir cep iyi olurdu. Eklemesi zor değil, benzer renk kumaş bulunup döşemecide kolayca diktirilebilir. Oraya önemli şeyler saklanıyor Volvocular bilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Yahu soruyu soran style 2012'lerde yok diyince ben de normalde var da sadece titanium'larda olan birşey sanmıştım.. meğersem komple öyle birşey yokmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Ben hala şu arka tutamaçlardayım arkadaş ..:)::))::)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Yahu soruyu soran style 2012'lerde yok diyince ben de normalde var da sadece titanium'larda olan birşey sanmıştım.. meğersem komple öyle birşey yokmuş Hepimiz marabayık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Yahu soruyu soran style 2012'lerde yok diyince ben de normalde var da sadece titanium'larda olan birşey sanmıştım.. meğersem komple öyle birşey yokmuş Ben hala şu arka tutamaçlardayım arkadaş .. :): :) ): :) ) Hepimiz marabayık 3'lü combo gelmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 3'lü combo gelmiş Özledik yahuuuuu )) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Ben hala şu arka tutamaçlardayım arkadaş .. :): :) ): :) ) Hepimiz marabayık 3'lü combo gelmiş Özledik yahuuuuu )) Sucuğu unuttunuz... Bu arada bu muhabbet uzayacaksa lütfen bu başlık altında devam etmeyelim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Yilmaz Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 slm focusclubtr ailesinin deneyimli dostları bu koltuk altı saklama cebi çekmecesi hakkında bir geliişme oldu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Ermemiş
abiler malum bizim (style 2012) araclarda koltuk altı saklamma çekmecesi yok. peki acaba bunu haricen yaptırabilmek mümkün mü?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap