Emrah Okur Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2013 Merhaba, aracımın ekranında ''dsp'' uyarı lambası yanıyor, sebebini bilen var mı ? Şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 DSP ne? Benim bildiğim "Digital Sound Pocessing" var. ESP olmasın? Bir de sürekli mi yanıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emrah Okur Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Evet ''DSP'' , sürekli yanıyor, aracın müzik ekranının sağ üst köşesinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Aracın ekranında derseniz gösterge paneli gelir herkesin aklına, benim bildiğim dsp tuşuna basarsanız üst alt yön tuşları ile araçta oturanlara göre sağa sola ağırlık veriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emrah Okur Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Aracın ekranında derseniz gösterge paneli gelir herkesin aklına, benim bildiğim dsp tuşuna basarsanız üst alt yön tuşları ile araçta oturanlara göre sağa sola ağırlık veriyor. dsp tuş'u yok ki aracımda ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 dsp tuş'u yok ki aracımda ? O daha da güzelmiş o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 F3te tuş yok menuden ayarlanıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emrah Okur Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Menüde dsp yada ona benzer bir bölüm yok, sen menüden girip dsp ayarını yapabliyor musun Ozan kardeşim ? Bu ışık neden yanıyor bilgin var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Menüde dsp yada ona benzer bir bölüm yok, sen menüden girip dsp ayarını yapabliyor musun Ozan kardeşim ? Bu ışık neden yanıyor bilgin var mı? Evet. DSP açık olduğu icin yanıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Öğretmenim siz arabanın kitapçığını süs olarak mı kullanıyorsunuz? O kitapçıktanda birşeyler öğrenebiliyorsunuz. İnanmayacaksınız farklı farklı bilgiler açıklamalar falan var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emrah Okur Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 En sevdiğim süs arabanın kitapçığı; arabayı ikinci el aldım Servet kardeş ve aldığım kişi bulamadı kitapçığı , yok anlıyacağın , istemiyorsan cevaplamazsın ayrıca 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 En sevdiğim süs arabanın kitapçığı; arabayı ikinci el aldım Servet kardeş ve aldığım kişi bulamadı kitapçığı , yok anlıyacağın , istemiyorsan cevaplamazsın ayrıca İnternetten download et hocam, lafmı yani. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 dsp hazır ekolayzır ayarlarıdır. menu ve sound tuşları var göğüste, gezip görebilirsiniz.. dsp ayarları menü altında sanırım.. ben dsp kullanmıyorum, sadece bas-tiz ayarı yapıyorum.. kılavuz http://www.ford.com.tr/ford-servis/kullanici-el-kitaplari 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emrah Okur Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Cevaplama sende laf mı şimdi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Cevaplama sende laf mı şimdi Soru sorup cevaplama sende demek tuhaf. Öğrenmenim! Öğrenmeyi öğrenmek diye bir kavramı ben öğretmenlerimden öğrendim. Demek tam tersi de başımıza gelecekmiş. Siz birşeyi merak ediyorsanız ve bu bilgiye yazılı kaynaklardan ulaşabiliyorsanız ilk elden oradan ulaşırsınız. Ki sizin yaptığınız gözümde kopya çekmek kadar basit bir davranış. Bunu kabul etmiyorsanız lütfen öğrencilerinize kitap aldırmayınız ve elinizdeki tüm kitapları yakınız. Şayet sorunuz "bu kitapçığı nereden bulurum?" olsaydı emin olun size canı gönülden yardımcı olabilirdim. Eğerki cevaplarım sizi rencide ediyorsa lütfen belirtin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emrah Okur Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2013 ''süs olarak mı kullanıyorsunuz'' , ''sizinki de laf mı '' gibi hitaplarla cevap veriyorsun sonra da aldığınız cevaplardan rahatsız olup, eğitim öğretimden bahsediyorsununuz, ne alaka sınavla bu konu arasında anlayamadım, bu site bu amaçla kurulmuş yanılmıyorsam, amaç git kitapçığa bak olmasa gerek.. herkes bildiklerini paylaşıyorlar, burada sınav mı oluyoruz da kopya çekme oluyor bu soru, bırakın Allah aşkına ... Bu sitede sorulan çoğu sorunun cevap'ı o kitapçıkta mevcut; demek tüm üyeler kopyacı , bunu demek istiyorsunuz sanırım, uzatmaya da gerek yok! ben sormamış olayım ,siz de cevap vermemiş olun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Emrah Okur
Merhaba, aracımın ekranında ''dsp'' uyarı lambası yanıyor, sebebini bilen var mı ? Şimdiden teşekkür ederim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 20 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap