Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaslar Merhaba. 2011 focus III ecoboost aracımla 3 gun önce sehırler arası seyehat halindeyken talihsiz bir sekilde kaza yaptım.Fethiye-burdur yolunda burdura yakın mevkide yolun genıs ve sabah saatinde boş olmasından dolayı viraja 150-160 km civarı girdim ve virajı döndügüm de karsımda yol ortasında durmus bnm şeritimde kamyon ve yanında transit connet marka aracı buldum diger karsı serittende araba geliyordu ancak 100-110 km kadar düşüre bildim ve connect e arkadan carptım ( benm sag el tarak kemıgı kırık artık nereye carptım bilmiyorum basımı dikiz aynasına carpmısım ufak bi kesıkle kurtuldum buna şükür..üzücü olan bir gun önce gece Alkol almıstım alkolmetrede cıkmasada yapılan kan testinde alkol cıktı dolayısyla butun suc bana kaldı ve kaska aracı karsılamayacak(bu konuda dikkatli olmanızı öneririm) .surucu-yolcu airbag kaput ve sag camurluk tampon ve sag far degişecek aracımın kaput ortasından sag ön komple içeri girdi artık sökülünce ne masraflar cıkacak bilemiyorum.servis min 25bin tl yi bulacagını söyledi bu haliyle araca 25 bin zaten veriyorlar tek secenegim parcalı kendim bulup kendı ustama yaptırmak. cıkma yada orjınal parca bulma konusunda cok yardıma ihtiyacım olacak 22.000 km de aracı 25 bin tlye hiç etmek istemiyorum arabamada cok düşkündüm vazgecemicem yardım ve önerilerinizi bekliyorum
Soru
Ergenç Karacabey
Arkadaslar Merhaba. 2011 focus III ecoboost aracımla 3 gun önce sehırler arası seyehat halindeyken talihsiz bir sekilde kaza yaptım.Fethiye-burdur yolunda burdura yakın mevkide yolun genıs ve sabah saatinde boş olmasından dolayı viraja 150-160 km civarı girdim ve virajı döndügüm de karsımda yol ortasında durmus bnm şeritimde kamyon ve yanında transit connet marka aracı buldum diger karsı serittende araba geliyordu ancak 100-110 km kadar düşüre bildim ve connect e arkadan carptım ( benm sag el tarak kemıgı kırık artık nereye carptım bilmiyorum basımı dikiz aynasına carpmısım ufak bi kesıkle kurtuldum buna şükür..üzücü olan bir gun önce gece Alkol almıstım alkolmetrede cıkmasada yapılan kan testinde alkol cıktı dolayısyla butun suc bana kaldı ve kaska aracı karsılamayacak(bu konuda dikkatli olmanızı öneririm) .surucu-yolcu airbag kaput ve sag camurluk tampon ve sag far degişecek aracımın kaput ortasından sag ön komple içeri girdi artık sökülünce ne masraflar cıkacak bilemiyorum.servis min 25bin tl yi bulacagını söyledi bu haliyle araca 25 bin zaten veriyorlar tek secenegim parcalı kendim bulup kendı ustama yaptırmak. cıkma yada orjınal parca bulma konusunda cok yardıma ihtiyacım olacak 22.000 km de aracı 25 bin tlye hiç etmek istemiyorum arabamada cok düşkündüm vazgecemicem yardım ve önerilerinizi bekliyorum
Ergenç Karacabey tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
5
4
Popular Days
Ara 26
21
Ara 28
10
Ara 27
9
Ara 29
7
Top Posters For This Question
Ergenç Karacabey 8 posts
Çağlar Sertan KASIMOĞLU 6 posts
Servet Ö. 5 posts
Cem Boneval 4 posts
Popular Days
Ara 26 2013
21 posts
Ara 28 2013
10 posts
Ara 27 2013
9 posts
Ara 29 2013
7 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Metrik sistemde kullanılan 10001 ve 10002 çarpanının kısaltmaları.kilo ve mega, Yunanca "bin" ve "büyük" sözlerinden köken alıyor. Ancak küçük yazılıyor, mesela 1 kg = 1000 gram gibi. Aslında bizi
Cem Boneval
Arkadaş yazdı, maalesef 0,53 promil. Alkol tüm sindirim sisteminden emilir ama en az emilim midede olur. Hele ki mide dolu ise midede daha uzun süre kalacağı için etkisini daha geç gösterir.
Nihat Abukan
@Çağlar Kasımoğlu Kardeşim sen yinede içmemeye çalış..
Bu soruda 58 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap