Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Belen arkadaşımızın aracı sedan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 eger 38cm istiyorsanız gt-5 15'' önerebilirim gayet güzel tonlaması var. 30cm lik bass teyersiz kalıyor sedan araçta. araç içinde güzel ama dışarıya gitmiyor ses. Tabi Bütçede önemli bu işte bütçe yükseldikce ses ve yıkıcılık yükselir ve ne tür müzikler dinlediğinde önemli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Araç sedan ve muzik türü club,portsuz kabin düşünüyorum.Fiyat olarak GT-5 15 benim için uygun.Bütçe olsa zaten 2 tane JL döşerim de.... işte. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2011 o zmn gt-5 15 güzel olr abi sana. olmazsa benmknden koyalım dicem de çok fazla gelir sana gbi gelio jbl 601.1 mono amfi&jbl p1222 sub. her türlü sallarsın etrafı. kabini port'lu al daha güzel calıo. portsuz kabinde 2-3 db ses azalıo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 bugun 5 TL ye kaset adaptörü aldık Nokia e72 ile kullandığımızda çok ses açarsan telefondan çok boğulma yapıyor fakat telefonda yarım ses açıp arabada ses arttığımız zaman gayet güzel ses veriyor.Fakat her müzikte istediğiniz kaliteyi alamıyorsunuz. Sonuç olarak 5TL bedava gibi bişey oldu , görüntüyü bozmak istemeyen herkese kaset adaptörünü tavsiye ederiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2011 Sitenin üstünde ki duyuruya bakarmisin kardesim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Kardeş bende de F1 var 1.6 16V GHİA ancak her şey çok güzel çıkıyor. Orjinal Cd çaların arkasına mini anfi taktım ve gayet güzel ses çıkıyor. Tavsiyem herşeyin orjinali güzeldir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2014 Pandizot'a kıyarım dersen 2 tane pioneer yada sony hoparlör al On numara ben öyle yapmıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest M.Fatih Güneş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Kardeş bende de F1 var 1.6 16V GHİA ancak her şey çok güzel çıkıyor. Orjinal Cd çaların arkasına mini anfi taktım ve gayet güzel ses çıkıyor. Tavsiyem herşeyin orjinali güzeldir. Kardeşim nasıl bir amfi kullandın detay verir misin , nerden aldın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Mini stero anfi orjinal teyplerin arkasına ses çıkışına takıyorsun. Oto aksesuarcıların hepsinde var artık bu tür orjinal teyplerin ses çıkışını yükseltmelerde kullanılır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest M.Fatih Güneş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Mini stero anfi orjinal teyplerin arkasına ses çıkışına takıyorsun. Oto aksesuarcıların hepsinde var artık bu tür orjinal teyplerin ses çıkışını yükseltmelerde kullanılır. Teşekkür ederim kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Osman Özün Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Rica ederim kardeşim. Bulamaz isen internet üzerinden adres verebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap